abortus i posle abortusa

Viewing 9 posts - 29 through 37 (of 37 total)
  • Author
    Bojana
    Guest

Poštovani,
    Imala sam kiretazu 29.01. dobila sam antibiotik ali ne i kapi koje se pominju. Prva dva dana prakticno nije bilo krvarenja nakon čega sam imala odliv i krvarenje je trajalo pune dve nedelje. Danas, 27 dana nakon kiretaze sam opet imala jak odliv uz bol i grčeve. Osim krvi prisutni su i komadici sluzokože. Molim Vas za savet da li je ovo očekivano i da li može biti prvi ciklus.
    Hvala

Milena
    Guest

Postovani, da li je moguce nastaviti dojenje nakon abortusa? Nakon abortusa se piju odredjeni antibiotici, ja sam na panicilin alergicna..Pa me interesuje uticaj lekova na dojenje? Pozdrav

kika
    Guest

Pocituvani,

Imala sum kirataza pred 6 nedeli. Posle hormonolnata terapija imav regularen ciklus. Sega za vreme na ovlacija se pojau obilno krvarenje, dali e normalano???

Pozdrav

Nepoznata
    Guest

Dobar dan imala sam abortus, prwa menstruacija mi je bila na 35dana. Druga mi kasni 3dana nemam nikakaw osecaj da cu skoro dobiti, pritom imam neki cudan osecaj u stomaku kao neki pritisak dali je to normalno?

Elvira
    Guest

Poštovani,
    Molim Vas za pomoć, uradila sam prije 4 dana medikamentozni prekid trudnoće ( 2x po 4 tablete Misoprostola u razmaku od 6 sati).
    U pitanju je rana trudnoća ( zadnja menstruacija je bila 27.5. 2020. a tablete sam, nakon gin. pregleda i potvrđivanja trudnoće, uzela bukalno 25.6.2020.
    Imala sam blage bolove i oskudno krvarene, 2-3 kapi. Zanima me da li je moguće da sam imala pobačaj bez krvarenja ili tablete uopšte nisu izazvale pobačaj.

Saca
    Guest

Koliko dugo ste krvarili,meni danas 12-13dan oskudno krvarenje,bez ikakvih tegoba vec me iludjuje

Jelena
    Guest

Dobro vece…radjen mi je prekid trudnoce u 7 nedelji …od tada je proslo 4 dana ja jos krvarim,zanima me da li je to normalno?

Vaki
    Guest

Postovani,imala sam kiretazu pre 5 dana.Jako sam malo krvarila samo taj dan,posle nista.I danas je krenuo stomak da me boli i pocela sam da krvarim.Zanima me jel to normalno posle kiretaze.Prvi put sam to uradila pa sam se uplasila malo.

Nevena
    Guest

Postovani,juce mi je uradjen abortus u 12oj nedelji. Primila sam injekciju gentamicin i za skupljanje materice. Nikakvu terapiju nisam dobila. Kada sam sestru pitala za to,rekla je pisace sve na otpusnoj listi,a nista ne pise. Ja sam iz bolnice izasla,doktore nisam videla. Jel to normalno da nemam terapiju?
    Hvala

Viewing 9 posts - 29 through 37 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button