Da li mogu da zatrudnim ?

Home – Medical Forumфорум Kontracepcija i siguran seks Da li mogu da zatrudnim ?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • #3670
  Vanja Lukić
  Participant

  Da li je moguce da zatrudnim ako sam imala odnos i decko je svrsio u meni,a pijem Yaz tablete od avgusta,sto znaci vec 6 meseci, i desavalo mi se da neki pilulu popijem par sati kasnije, a satnica kada je pijem je 21h, imala sam jutarnje mucnine pa zato brinem.

  #3777
  Katarina Peceric
  Participant

  postovani zelim da postavim jedno pitanje. zadnja menst je bila 13.01.2017-trajala je do 17.01.imala sam nezasticen odnos nakon 2 dana samo jednom.. da naglasim da sam se porodila pre 5 meseci i da dojim… trebala sam dobiti 9-tog .. ali nista jos uvek. da li je moguce da sam ostala u drugom stanju ?

  #3795
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Postoji mogućnost. Uradite test na trudnoću.

  #3962
  marijana
  Guest

  Postovani,
  Imala sam sexualni odnos i kondom je ostao u vagini. Pri tome, suprug je ejakulirao van (po sebi) i tada smo i primetili da ga nema. Interesuje me kolika je sansa da sam trudna. Poslednja menstruacija je bila 11.03.

  #3973
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Verovatnoća nije velika ipak ukoliko Vam bude kasnila mensturacija uradite test na trudnoću.

  #16253
  Marko
  Guest

  Da li devojka može da zatrudni, ako sam je zadovoljavao prstima kojima sam dirao “glavu” penisa, nakon što me je zadovoljavala ustima? Oprao sam ruke vodom i sapun normalno nisampritiskao jer nije bilo sperme. Brinem se zbog preejakulata.

  #17174
  Milica
  Guest

  Imali smo nezasticeni odnos vise puta jer planiramo da imamo bebu, ali posle odnosa meni je ciklus kasnio osam dana i ipak sam dobila ciklus je bio sasvim normalan i normalne duzine. Opet smo imali odnose ali i ovog puta ciklus se pojavio nije kasnio ni dan samo sto je trajao tri dana i prvi dan je bio blago ruzicaste boje a zadnji dan svetlo braon, imala sam jake bolove i grceve u doljnem delu stomaka. Tači je moguce da sam trudna? Pozz

  #17324
  Jovana
  Participant

  Postovani,
  Decko i ja smo imali nezasticen odnos, on je ejakulirao spolja, ali nas plasi semena tecnost iako je on siguran da je bila pre i da je kasnije bio suv. Radila sam test i to nakon toga 15 dana od odnosa i 3 dana pre mentruacije. Da li je potrebno da uradim ponovo?

  #17704

  Uradite test 3 nedelje nakon nežaštićenog odnosa.

  #18573
  Martina Petrovski
  Participant

  Zdravo,decko i ja smo imali nezasticen odnos ali svrsio je van mene ali nije lepo posle minut je vratio u vagini kolika je mogucnost da sam trudna a, zatim dobila sam ali mnogo manje i sto je duplo manje trajlo 3 dana od prave 6 dana?

  #18574
  Martina Petrovski
  Participant

  Uradila sam test na trudnocu cim je prestala mens i bio je negativan ali opet nisam sigurna?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button