Da li mogu da zatrudnim ?

Home – Medical Forumфорум Kontracepcija i siguran seks Da li mogu da zatrudnim ?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Vanja Lukić
    Participant

Da li je moguce da zatrudnim ako sam imala odnos i decko je svrsio u meni,a pijem Yaz tablete od avgusta,sto znaci vec 6 meseci, i desavalo mi se da neki pilulu popijem par sati kasnije, a satnica kada je pijem je 21h, imala sam jutarnje mucnine pa zato brinem.

Katarina Peceric
    Participant

postovani zelim da postavim jedno pitanje. zadnja menst je bila 13.01.2017-trajala je do 17.01.imala sam nezasticen odnos nakon 2 dana samo jednom.. da naglasim da sam se porodila pre 5 meseci i da dojim… trebala sam dobiti 9-tog .. ali nista jos uvek. da li je moguce da sam ostala u drugom stanju ?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Postoji mogućnost. Uradite test na trudnoću.

marijana
    Guest

Postovani,
    Imala sam sexualni odnos i kondom je ostao u vagini. Pri tome, suprug je ejakulirao van (po sebi) i tada smo i primetili da ga nema. Interesuje me kolika je sansa da sam trudna. Poslednja menstruacija je bila 11.03.

dr Djordje Petkovic
    Participant

Verovatnoća nije velika ipak ukoliko Vam bude kasnila mensturacija uradite test na trudnoću.

Marko
    Guest

Da li devojka može da zatrudni, ako sam je zadovoljavao prstima kojima sam dirao “glavu” penisa, nakon što me je zadovoljavala ustima? Oprao sam ruke vodom i sapun normalno nisampritiskao jer nije bilo sperme. Brinem se zbog preejakulata.

Milica
    Guest

Imali smo nezasticeni odnos vise puta jer planiramo da imamo bebu, ali posle odnosa meni je ciklus kasnio osam dana i ipak sam dobila ciklus je bio sasvim normalan i normalne duzine. Opet smo imali odnose ali i ovog puta ciklus se pojavio nije kasnio ni dan samo sto je trajao tri dana i prvi dan je bio blago ruzicaste boje a zadnji dan svetlo braon, imala sam jake bolove i grceve u doljnem delu stomaka. Tači je moguce da sam trudna? Pozz

Jovana
    Participant

Postovani,
    Decko i ja smo imali nezasticen odnos, on je ejakulirao spolja, ali nas plasi semena tecnost iako je on siguran da je bila pre i da je kasnije bio suv. Radila sam test i to nakon toga 15 dana od odnosa i 3 dana pre mentruacije. Da li je potrebno da uradim ponovo?

Uradite test 3 nedelje nakon nežaštićenog odnosa.

Martina Petrovski
    Participant

Zdravo,decko i ja smo imali nezasticen odnos ali svrsio je van mene ali nije lepo posle minut je vratio u vagini kolika je mogucnost da sam trudna a, zatim dobila sam ali mnogo manje i sto je duplo manje trajlo 3 dana od prave 6 dana?

Martina Petrovski
    Participant

Uradila sam test na trudnocu cim je prestala mens i bio je negativan ali opet nisam sigurna?

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button