Početna Forum Trudnoća Druga menstruacija nakon kiretaze

Означено: 

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 28 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4880

  Dobro jutro.Meni je nesto ne jasno.Imala sam kiretazu u julu mesecu,dobila sam menstruaciju 7 septembra,sad cekam drugu kasni mi vec dva dana,da li je to normalno? Nemam neke bolove u stomaku,niti bilo kakvu osetljivost grudi,sve je ok,ali mi kasni.Odnose sam imala 6 septembra,a ja dobila men.7. nije svrsio u mene nego ga je izvadio na vreme,da li postoji mogucnost da sam trudna? Ili mi mozda kasni jer sam presla na poslu u trecu smenu pa sam zamenila noc za dan pa sam poremetila to.Ja bi jako volela da mi kazete sta vi mislite o svemu tome.Hvala unapred

  #4885
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Najverovatnije niste trudni. Sačekajte nekoliko dana, ukoliko ne dobijete menstruaciju uradite test na trudnoću.

  #5242
  Nina
  Гост

  Imala sam keretazu 15.11 posle toga sam prvu menustraciju dobila na 40dana al malu ne obilnu i nista me nije bolelo,nakon 20dana dobila sam drugu bolnu i obilnu, i sad posle 17dana trecu ?? Da li je to neki poremecaj,sta da radim?? Pocela sam da se bavim fizickom aktivnocu,pijem “Femisan A “ kapi 10dana da mi regulisu cikluse..I imala sam cistu koja je pukla posle druge menustracije..A pre 4,5 dana sam imala mal bol kod levog jajnika! Molim za savst!

  #5253
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Nina,

  zbog ciste i čestih ciklusa javite se ginekologu kako bi se videlo o čemu se radi.

  #5342

  Dobar.Ja sam imala missed ab.u 13, 4 nedelji.Uradjena mi je revizija, zanima me tumacenje ph ploda:residua graviditatis: decidia necroticans et villi choroidales.

  #5364
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Nalaz ukazuje da je postojao problem sa tkivom koje bi kasnije postala posteljica.

  #5511
  Anonimna
  Гост

  Imala sam abortus i dobila sam mestruaciju koja je bila uredna ,a sad drugu nisam sta je moguce?

  #5512
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana, prvo uradite test a zatim se javite ginekologu kako bi se videlo o čemu se radi.

  #7660
  Dragana
  Гост

  Postivani; imala sam abortus 23.11. 2018 prvi ciklus mi je bio 30.12. Juce sam trebala da dobijem ali nisam siguran uradila sam test koji je bio negativan. Da li je ok da kasni ciklus i koliko dana spada u normalno?

  #7684
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Dragana,

  ukoliko ne dobijete menstruaciju u sledećih nekoliko dana – javite se ginekologu.

  #9496
  Jellena
  Гост

  Imala sam spontani u 9 nedelji,posle kiretaze nisam imala krvarenja.Prvu menstriaciju sam dobila nakon 40 dana sa jakim bolovima i sada mi menstruacija nije vise kao sto je bila na 28,30 dana,nego na 40.Da li je to normalno?

  #9501
  Victory Design
  Учесник

  Poštovani, imala sam kiretažu 06.03.2019,prvi, sledeći ciklus bio je 20.04 nakon toga 20.05,sad je trebao ponovo ciklus da se javi na 30 dana medjutim kasni već dva dana. Momak i ja smo imali odnose jednom izmedju ove sada i poslednje, bio je zasticeni odnos. Da li je u pitanju poremecaj hormona ili treba da se radi test?

  #9676
  Mia
  Гост

  Poštovani recite mi šta može biti uzrok poremećaja normalnog neobilbog ciklusa koji sam imala pre revizije u 11 nedelji trudnoće zbog missed abortus.Naime sad mi je 3 ciklus i veoma obilan od 1 dana a ciklus pre abortusa uvek je počinjao da bude obilan 2 dana. Takodje ponekad sa ugruscima koje nikad nisam imala pre revizije. Hvala unapred.

  #9689
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  @Jellena – obično se menstruacija vrati u normalnu u roku od nekoliko meseci.

  @Victory Design – Za svaki slučaj uradite test.

  @Mia – pročitajte odgovor Jeleni.

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 28 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button