Escapelle tableta

Home – Medical Forumфорум Ginekologija Escapelle tableta

Viewing 14 posts - 197 through 210 (of 871 total)
  • Author
    Jelena
    Participant

dobar dan

e ovako u utorak 7.2 sam imala odnos s ejakulacijom bez vadjenja a bilo je 5 dan menstruacije.iduce jutro sam popila ecapellu tabletu i jucer mi je bilo krvi na gacicama al malo i stavila sam ulozak i kao da je 4 dan menstruacije, slabo curi a na wc papiru bude malo kad se obrisem, ne znam neke imaju krvarenje a meni tako sitno,imam i malo bolove kao da cu dobit,kuva mi u stomaku..jel to normalno i jako sam nervozna a da naglasim da i prijasnje menstruacije nisu obilne znam da je kod svakog drugacije.i zanima me dal je moguca trudnoca.
    pozdrav

• This reply was modified 6 years, 1 month ago by Jelena.
    Jelena
    Guest

Pilula Eskapele izazvala mi je krvarenje oko nedelju dana pošto sam je popila (bila je sredina ciklusa, a krvarenje je bilo umereno i trajalo je četiri dana (koliko mi menstruacije inače traju) ).
    Da li je to krvarenje bilo početak novog ciklusa, ili mogu očekivati da ću ,,pravu ” menstruaciju dobiti u predviđeno vreme (ili sa eventualnim zakašnjenjem).

Mina
    Guest

Poštovani,
    dečku i meni je pukao kondom tokom odnosa, ali smo to kasno primetili. Nakon pola sata ja sam popila pilulu za dan posle. Posle dva dana imala sam neko braonkasto krvarenje, ali to je trajalo dan, dva. Trebalo je da dobijem 11, ali sada je već 14. i nisam dobila. Zanima me, da li je pilula delovala? Inače, moje menstruacije uglavnom kratko traju, oko 4, najviše 5 dana.
    Hvala unapred.

marko
    Guest

Poštovani,

Imam jedno pitanje.
    Imali smo odnos nekih 5min, međutim nisam ejakulirao unutra,nakon toga sam “izvadio” i nekih 2-3 min sam masturbirao veoma brzo i tako ejakulirao medjutim pri tome mi je počelo curiti van kondoma nisam siguran da je pukao kondom dok je bio unutra. Da li postoji mogućnost o trudnoći? Da li je moguće da nisam osjetio i da nije vise pukao dok sam sam masturbirao?

Hvala.

Nevena
    Guest

Postovani,
    Prekljuce, 14.02.2017, sam imala odnos sa deckom pri cemu je kondom pukao, ne znznajuci da je pukao on je delom ejakulirao u mene, do duse na sam pocetak vaginae, a delom napolje. U roku ood 2o minuta do 3o minuta sam popila Escapelle tabletu pa me zanima da li je ona delovala posto ne osecam nikakve simptome? Hvala vam puno na odgovoruu!

marko
    Guest

I moja cura je popila i nema nikakvih simptoma već jedan dan. Čitajući na sajtovima našli smo da se različito reaguje nekima uopšte ne poremeti ni inače menstruaciju dobiju sa zakašnjenjem dan dva, dok neke imaju i mucninu i ranije menstruaciju ili krvarenje. Tako da to sto nema simptoma mislim da ne govori da nije djelovala.

Milica
    Guest

Imala sam seksualni odnos sa deckom tokom neplodnih dana, koristili smo kondom u koji je on srvsio za vreme seksa, odmah nakon toga je izvadio polni organ iz mene i tu smo videli da nam je kondom pukao. Inace je njemu taj put kad je svrsio bio 5.put u roku od 2-3 sata i samim tim je jako malo sperme izaslo. Za svaki slucaj popila sam pilulu za jutro posle (prvi put u zivotu), popila sam je 2 sata nakon desavanja, nisam imala glavobolju niti mucninu samo mi je povecan malo apetit. Menstruaciju bih trebala da dobijem 27.februara.
    Sta da ocekujem i kakvo je Vase misljenje o ovoj situaciji?
    Unapred zahvalna

Maja
    Guest

Postovani,da li je moguce da sam trudna,s obzirom na to da mi menstruacija kasni 5 dana?Zapravo,poslednja je zavrsena 25.1.,odnos sam imala 2.2.(ejakulacija u vagini),a nakon odnosa,posle nekih 20h,popila sam tabletu escapele,molim vas da mi odgovorite,hvala unapred

Ajajaj
    Guest

Spavala sam sa deckom dva dana pred menstruaciju i pukao nam je kondom, na zalost sve je zavrsilo u meni. Popila sam escapelle 10h nakon toga za svaki slucaj. Interesuju me koje su sanse za trudnocu ako mi je ciklus 32 dana? I kakve su posledice escapelle pilule na ciklus?

Marko Tasic
    Participant

Postovani, mislim da se ovo racuna u nezasticen odnos… Imala sam ga par dana pre menstruacije, nije bilo penetracije, ali jeste bilo neke vrste fizickog kontakta. Nakon 18 sati popila sam eskapelle pilulu za svaki slucaj. Menstruaciju bi trebalo da dobijem za dan, dva. Ako je dobijem, moze li ona biti lazna, i treba li hitno da radim i hcg test? Hvala unapred!

Filip
    Guest

Devojka i ja smo sinoc imali odnos bez zastite, nisam zavrsio u njoj ali ona kaze da je osetila semenu tecnost na spojlnom delu vagine,sto je moguce jer sam svrsio ka njoj, nastala je panika pa je popila tabletu, ima li razloga za brigu?

I hvala u napred na odgovoru.

Hannibal
    Guest

Zavrsio mi de menstrualmi ciklus 20. I 21 sam imala odnos gde je decku pukao kondom, posle 2h sam popila escapelle i sve je bilo okej, nista se nije desavalo do danas Kada sam ustala bilo je malo krvi i ne prestaje da ide ali malo po malo. Uzela sam test i bio je negativan. Sta da radim?

dr Djordje Petkovic
    Participant

@Jelena – Postoji verovatnoća. Uradite test na trudnoću ukoliko Vam izostane sledeća menstruacija.

@Jelena
    – Trebalo bi da očekujete pravu menstruaciju.

@Mina
    – Moguće je da pilula malo odloži menstruaciju. Uraite test na trudnoću ukoliko ne dobijete menstruaciju a najranije 2 nedelje nakon odnosa.

@Marko
    – Mala je verovatnoća.

@Nevena
    – Trebalo bi da deluje.

@Milica
    – Ukoliko dobijete menstruaciju na vreme – najverovatnije niste trudni.

@Maja
    – Moguće je. Uradite test na trudnoću kako bi otklonili sumnju.

@Ajajaj – Male su šanse.

@Marko
    Tasic – Ukoliko sumnjate da možete biti trudni najlakše je uraditi test na trudnoću.

@Filip
    – Dobro ste postupili. Ukoliko bude kasnila mensturacija uradite test na trudnoću.

@Hannibal
    – Rano ste uradili test. Sačekajte menstruaciju, ukoliko bude kasnila uradite test na trudnoću.

Ika
    Guest

Postovani, poslednju menstruaciju sam imala 3. Februara i menstruacije su mi redovne, od 26-28 dana. Nezasticen odnos sa deckom sam imala petak noc 3. Marta na subotu 4. Mart i mislim da je decko malo ejakulirao u mene. Kolike su sanse da sam trudna? Sutra u 1h nocu istice 72 sata? Da li treba da popijem pilulu posto nisam sigurna u plodne dane? Odgovor mi je jako hitan. Unapred zahvaljujem.

Viewing 14 posts - 197 through 210 (of 871 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button