Početna › Forum › Ginekologija › izostanak menstruacije
Означено: T
- This topic has 111 одговора, 31 глас, and was last updated 1 year раније by Milena Mitic.
-
АуторЧланци
-
28. јула 2019. у 00:51 #9926Дејан МирићУчесник
Poštovani meni i curi je skliznio kondo to se desilo 15.7 i posle 5 sati je popila pilulu ellone trebala je dobiti 22.7 po kalendaru sada joj već kasni 5 dana dali je to normalno ili je tableta ipak nije delovala
30. јула 2019. у 06:57 #9949MilicaГостZdravo,
Imam izostanak menstruacije skoro 30 dana (poslednja je bila 5.juna).
Mnogo nezaštićenih odnosa, ali i urađena dva testa (u različitim periodima) i oba su bila negativna.
Nemam nikakve simptome (jedino malo nadut stomak),grudi nisu bolne, nisam pila nikakve lekove…
Ranije je ciklus bio takav da je dva meseca bio u redu (na vreme) a onda treći preskoči, međutim poslednjih 7,8 meseci to se dovelo u red i ciklus je bio svakog meseca.
Koji može da bude razlog izostanka?
Hvala unapred na odgovoru,
Milica, 26
30. јула 2019. у 08:31 #9950DijanaГостPostovani, da li je menstriacija ukoliko koristim pilule za kontracepciju siguran znak da nije doslo do trudnoce?
31. јула 2019. у 13:13 #9964RebekaГостImam pune 43 godine I redovne cikluse na 28’dana, ponekad dva tri dana pre ili posle. Dva porodjaja bez problema. Menstruacija mi kasni vec 9 dana, jucer sam radila test I negativan je. Ne osecam nikakve simptome kao u trudnoci. Rizican odnos je bio 21.dan ciklusa. Da li je mogucnost trudnoce realna ili je to perid menopauze poceo?
14. августа 2019. у 22:52 #10075Božana VučenovićУчесникImam jedno pitanje imam 17. godina i nisam dobila 3 meseca da li imam razloga da brinem??Inace nikad nisam imala odnos tako da nemam razlog da mislim da je trudnoća.A prvu menstruaciju sam dobila 2016.u julu.
15. августа 2019. у 23:03 #10080stana filipovicУчесникPoštovani,
Imala sam redovnu menstruaciju sve do oktobra 2017. Godine, te godine sam počela da pijem Roacutan tablete (dermatolog mi je prepisao zbog bubuljica na licu). Koristila sam ih 4 meseca. Prvi mesec sam dobila na vreme da bi mi već od sledećeg meseca menstruacija počela kasniti i po 25 dana. I to je sve trajalo do maja 2018. godine. U 2019.godini ni jedan mesec nisam dobila na vreme. Dobila sam u 22.05. i onda tek 13. jula (krvarenja trajalo 3 dana i nije bila čista krv već je bila braon boje). Radila sam test za trudnoću 3x i uvek je bio negativan. Sada mi opet kasni, imam
česte odnose (nezaštićene). Da li česti odnosi mogu biti uzrok?15. августа 2019. у 23:04 #10081stana filipovicУчесникInače imam 18 godina, prvi put sam dobila 13.12.2013.
16. августа 2019. у 14:29 #10085SvetlanaГостDobar dan…8 jula sam imala ciklus..sledeci sam trebala imati 7mog..ciklus mi je na 30 dana…i evo jos uvek nista..trudnoca nije. E sad me zanima dali je zena plodna i ako nema ciklus mesec dana?
16. августа 2019. у 22:19 #10086Svetlana DulanovićУчесникDobar dan, zabrinuta sam za cerku kojoj je 16 godina i vec 4 godine ima menstruaciju, s tim sto joj ciklus nije ustaljen jos uvek…desavalo se da dobije 16. dana ciklusa, cesto 21. dana….zadnjih 6 meseci ciklus traje oko 23-30 dana s tim sto nekada izmedju ciklusa ima braon iscedak…jos jedna stvar – ves joj jako zaudara na ustajalu mokracu, pije dovoljno tecnosti. Radili smo bris na bakterije i gljivice, urinokulturu, sve je negativno, radjen je ultrazvuk , sve je u redu, hormoni su u redu…sta znaci taj braon iscedak, bojim se jako, jos nije imala odnose,ne mozemo odraditi kolposkopiju a u mojoj porodici je majka imala rak vagine, ja sam nedavno imala VAIN 1.
Hvala na odgovoru16. августа 2019. у 23:49 #10088SvetlanaГостDobar dan, zabrinuta sam za cerku kojoj je 16 godina i vec 4 godine ima menstruaciju, s tim sto joj ciklus nije ustaljen jos uvek…desavalo se da dobije 16. dana ciklusa, cesto 21. dana….zadnjih 6 meseci ciklus traje oko 23-30 dana s tim sto nekada izmedju ciklusa ima braon iscedak…jos jedna stvar – ves joj jako zaudara na ustajalu mokracu,a pije dovoljno tecnosti. Radili smo bris na bakterije i gljivice, urinokulturu, sve je negativno, radjen je ultrazvuk , sve je u redu, hormoni su u redu…sta znaci taj braon iscedak, bojim se jako, jos nije imala odnose,ne mozemo odraditi kolposkopiju a u mojoj porodici je majka imala rak vagine, ja sam nedavno imala VAIN 1.
Hvala na odgovoru17. августа 2019. у 21:48 #10094glorija vukovicУчесникPostovani,
Menstruacija mi kasni 3 nedelje, imala sam jedan nezasticen odnos ali posle njega sam dobila i trajao je ciklus 3 dana. Radila sam nekoliko testova i svi su negativni i beta test isto negativan. Ponekad me boli stomak i muka mi je ali nista neuobicajeno. Nemam stalan ciklus i prije mi je kasnilo ali nikad ovoliko dugo. Ima li sanse za trudnocu ako ne koji je uzrok ovoga?25. августа 2019. у 19:47 #10130SanjaГостHtela sam da vas pitam trebala sam da dobijem 6 avgusta a dobila sam 16 avgusta a trajalo mi je dva dana i to bukvalno nista… Da li to znaci da je trudnoca… Ako mozete odgovorite mi odmah molim vas… Hvala unapred… HVALA UNAPRED JOS JEDNOM LJUDI
30. августа 2019. у 21:04 #10170jelenaГостDobro vece. Imala sam menstruaciju 10 jula trajala 3 dana. avgust ceo mesec nisam dobila radila sam 3 testa za 7 dana oni su mi pokazali jednu crvenu drugu bledu crrtu radila beta hcg 0.100 s1ssta to znaci
11. септембра 2019. у 02:03 #10231JasminkaУчесникZdravo,imam 19godina,nikad nemam redovne menstruacije i poslednju sam dobila pre 3 meseca.Pocinjem da brinem jer 3 meseca je ipak previse zanima me sta bi moglo da bude uzrok s’obzirom na to da nikad nisam imala odnos.
-
АуторЧланци
- Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.