Kontraceptivna pilula i vanmenstrualno krvarenje

Home – Medical Forumфорум Kontracepcija i siguran seks Kontraceptivna pilula i vanmenstrualno krvarenje

• This topic has 20 replies, 5 voices, and was last updated 2 years ago by Aleksandra.
Viewing 7 posts - 15 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Daniela Popadić
    Guest

Poštovanje. Pijem Yazz tablete zbog neredovnih menstruacija. Imam 45 godina. Sa prvom kutijom je bilo sve ok, ali sam dobila sledeću menstruaciju tri dana pre placebo tableta. Nastavilo se probojno krvarenje sve do danas (15 dana), prvo kao smeđkaste iscedak, sada je već čista krv.
    Molim Vas, kažite mi da li je ovo normalno i da li treba da prestanem sa tabletama?

Jelena
    Guest

Postovani,

Pijem Logest pilule vec 3 meseca. Ciklus mi se produzio na 8 dana da traje, umesto 4-5 dana kako je bilo pre. Duze traje i znatno se smanjio. Da li je to normalno? Pored toga, uvek dobijem ciklus dok jos uvek pijem pilule, neki 12.dan uzimanja pilula.

Tasić Sandra
    Guest

Poštovanje
    U pripremi za vto prepisane su mi tbl microginona 21 dan, ali u medjuvremenu mi se ustanovi na uz da imam polip oko 7mm,u fundusu uterusa. Dr mi stopira tbl. Mikroginon, 13 og dana i posle 3 dana dobijem vanmenstrualno krvarenje koje je trajalo 4 dana dok nisam počela sa terapijom primolut Nora. Možete li mi reći da li se to desilo jer sam ranije prekinula uzimati kontracept.tbl.pozdtav..hvala unapred.

Marta
    Guest

Dobro veče,počela sam da pijem pilule Yasmin i na 19 toj tableti sam dobila krvarenje. Da li je to uredu?

Ivana Nedeljkovic
    Participant

Poštovani,

Ginekolog mi je prepisao daylette pilule zbog sklonosti cisti na jajniku. Pre godinu dana imala sam operaciju usled pucanja ciste na desnom jajniku.U međuvremenu je uočen i polip u materici kada je odlučila da mi prepiše pilule. Počela sam da ih pijem prvog dana menstruacije i sada već 15-ti dan krvarim. Prethodnih 5-6 dana je bilo samo tačkasto i povremeno krvarenje sa smeđim iscedkom ali 15-ti dan je ponovo započelo normalno krvarenje. Pored krvarenja primetila sam i mučnine (bol u želucu) i smanjenje apetita. Da li je to normalno ili bi ipak trebalo prekinuti sa pilulama?

Hvala unapred

Olgica
    Guest

Postovanje imam vanmenstrualna krvarenja skoro uvek 12 dan od pocetka uzimanja prve tablete pila sam yazz pa sam presla na Belaru i isto se desava. Idem redovno godisnje na kontrolu papa ok kolposkopija ok. 2012 sam operisala endometriozu na levom jajniku. To traje jako dugo i sve sam pokusala ali ne vredi

Aleksandra
    Guest

Poštovani, koristim već 9 meseci pilule yas i juče i prekjuče sam primetila van mestrualno krvarenje a treba da dobijem za 17 dana. Pre par dana sam zaboravila da uzmem jednu pilulu ali ovako uzimam redovno pilule i imam redovne odnose. Da li možda treba da promenim pilule?

Viewing 7 posts - 15 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button