Kontraceptivne pilule nakon pilule za dan posle

Home – Medical Forumфорум Kontracepcija i siguran seks Kontraceptivne pilule nakon pilule za dan posle

Viewing 8 posts - 43 through 50 (of 50 total)
  • Author

Poštovana Valentina,

s obzirom da ste preskakali pilule a takođe koristili pilulu za dan posle zajedno sa kontraceptivnim pilulama – ne možemo Vam odgovoriti na pitanje. Najsigurnije je da koristite dodatnu metodu kontracepcije.

Milica
    Guest

Postovani, prosli mesec sam pocela da pijem Yaz pilule, nakon prvog popijenog pakovanja dobila sam menstruaciju, koja ovog puta nije trajala ni 4 dana, a pri tom je bila sve vreme neke braon boje, krv skoro da nisam primetila. Sve sam se pridrzavala kako treba. Da li ima razloga za brigu? Hvala unapred

Jelena Pancin
    Participant

Dobar dan, da li može mala pomoć? Pre sedam dana sam popila escapelle, menstruaciju treba da dobijem 1 jula. Nisam ni malo krvarila posle tablete a od sinoć imam bol u donjem delu stomaka. Zanima me da li je taj bol( kao lad treba da dobijem ) normalan? Hvala unapred!

@Milica – ne.

@Jelena
    – bola ne bi trebalo da bude.

Tijana
    Guest

Postovani

05.12 sam imala nezasticen odnos sa ejakulacijom, a inace mi je istog dana bila 15. pilula prvog pakovanja Mediana kontraceptivnih pilula, da li ima potrebe uzimati tabletu za dan posle ili sam zasticena?

Hvala unapred.

Tatjana.M.
    Guest

Poštovanje, ukratko ću napisati moj problem. Poslednji ciklus sam imala 8.9. (Inače ciklus mi počinje istok datuma svaki mesec znaci u roku od 30-31 dan). Imali smo nezaštićen odnos 19.09. Gde nismo bili sigurni da li je ejakulacija (partner tvrdi da je završio van) zbog moje panike, odlučili smo da kupimo pilulu za dan posle i popila sam je tačno nakon 11-12h. Nakon popijene pilule nisam imala krvarenja, sem blage mučnine koja nije bila strašna. Da li je tableta odradila svije ili ipak nije djelovala? U komentarima sam čitala da svaka devojka je imala neki problem nakon popijene pilule. Inače, prvi put pijem ovo i molim Vas za odgovor. Hvala

Milica
    Guest

Danas mi je počelo menstrualno krvarenje i imala sam nezaštićeni odnos koji je pošao loše. Dečko je malo kasnije izvadio pa me zanima da li da popijem pilulu za dan posle za svaki slucaj? Nismo sigurni da li je nešto otišlo unutra ili je samo spolja

Marija Mihajlovic
    Participant

Postovani,
    Dana 06.03.2021 sam ima nezasticen odnos sa deckom.Radi se o mom prvom seksualnom iskustvu.Nije doslo do greske.Medjutim ja ne mogu sasvim sigurno da odredim kada su mi plodni dani a kada ne i to pitanje me muci.Poslednju menstruaciju sam imala 15.02.Iz razloga sto nisam sasvim sigurna kada su mi pomenuti dani popila sam Escapella tebletu 12h posle.Nemam nikakve nezeljene simptome za sad.Zanima me da li je bilo potrebe za tabletom? Koja je sansa za eventualnu trudnocu? I kako da odredim tacno plodne dane s obzirom da mi menstruacija nije svaki mesec redovna,tj.precizna kako bi trebala da bude po kalendaru?
    Hvala vam unapred!

Viewing 8 posts - 43 through 50 (of 50 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button