Početna Forum Ginekologija krvarenje tokom odnosa

Гледање 1 чланака - 1 до 11 (од 11 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3859
  marijaaaa
  Учесник

  Postovanje. Prvi odnos sam imala pre dve godine. Nakon toga nisam uopste sve do pre skoro mesec dana sa sadasnjim deckom i tada je sve bilo u redu. Medjutim juce smo imali odnos i za vreme odnosa se pojavilo krvarenje sa moje strane, ne mnogo. Ne znam da li to ima veze sa tim sto treba da dobijem menstruacije danas? Ali ujutru krvi nije bilo. Molim vas za misljenje. Hvala!

  #3861
  marijaaaa
  Учесник

  Molim vas imam jos jedan problem. Pri istom tom jucerasnjem odnosu, decko je koristio kondom..medjutim misleci da je krvarenje uzrok menstruacije, skinuo je kondom…i desilo se ono sto me brine..postoji li mogucnost trudnoce? Poslednji put menstruacija je pocela 4.2…hvala unapred

  #3870
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana marijaaaa, javie se ginekologu na pregled kako bi se utrvrdilo zbog čega je krvarenje nastalo.

  #5468
  Aleksandra
  Гост

  Imala sam odnose sa deckom u toku odnosa se desilo krvarenje, slicno kao menstrualno, I odmah nakon odnosa je prestalo, nikada mi se ovo pre nije desavalo, da li je mozda neka povreda u pitanju?

  #5472
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Aleksandra,

  bez pregleda na to pitanje Vam ne mogu odgovoriti.

  #5478
  Aleksandra
  Гост

  Da li to Vama izgleda kao nesto ozbiljno ? Svakako cu se obratiti lekaru ali ne znam sta da ocekujem

  #5483
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Na žalost moram da Vam odgovorim isto – bez pregleda nije moguće ništa bliže reći.

  #10007
  Danijela
  Гост

  Poštovani,
  Već duži vremenski period (možda oko godinu dana) imam problem sa krvarenjem tokom odnosa i sa blagim bolovima u predelu oba jajnika nakon odnosa. Moram da napomenem da nemam redovne odnose, možda 2-3 puta mesečno. Radila sam sve preglede, vaginalni UZ, vaginalne briseve i u aprilu ove godine kolposkopiju (nalaz II grupa). Moj ginekolog kaze da je sve u redu, ali ja i dalje imam taj problem sa krvarenjem.
  Molim Vas za savet, jer mi je zaista neprijatno da uvek nakon odnosa bude krvi.
  Hvala Vam unapred.

  #13861
  Banshee z
  Учесник

  Postovani, imam sindrom policisticnih jajnika, u toku odnosa sam imala krvarenje, to je bilo nekoliko dana posle perioda ovulacije. Da li postoji razlog za brigu?

  #14597
  Jelena
  Гост

  Poštovanje, na polovini ciklusa mi se pojavilo blago krvarenje, slično menstrualnom i braon sekret neprijatnog mirisa. Menstruaciju bih trebala da dobijem za 12 dana. Nemam redovne menstruacije, obicno zakasni par dana, medjutim proslog meseca ne poranilo 2. Ne znam šta bi mogao da bude razlog?

  #17093
  Marina
  Гост

  Zdravo, pre dva dana sam prvi put imala odnose sa dečkom i pojavilo se krvarenje, slično kao ciklusu.. I dalje po malo se pojavi krv ne mnogo.. Ne znam šta to mo. E biti, ja nemam redovnu menstruaciju uglavnom mi kasni dva meseca.

Гледање 1 чланака - 1 до 11 (од 11 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button