Početna Forum Trudnoća Moguca trudnoca, abortus- HITAN ODGOVOR

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3692
  Paranoicna
  Гост

  Postovani,

  Naime, poslednji seksualni odnos sam imala 3. novembra. Koristili smo zastitu i kondom nije pukao. 15. novembra sam imala redovnu menstruaciju. Takodje sam imala redovnu menstruaciju 17. decembra. Obe menstriacije su bile kao i uvek. Trajale su 5 dana, izbacivala se koza koja se ljustila sa zidova materice. Sada u januaru nisam dobila vec 10 dana. Da li je moguce da sam trudna, a da su te menstruacije ustvari bile samo krvarenje u prvom tromesecju? Pritom nemam nikakve simptome: ne bole me grudi, ne povracam. Samo sam umorna, ali to je verovatno zbog anemije i cesto mokrim, ali je to verovatno zbog prehlade. I ako sam trudna, to bi verovatno bila 12 nedelja? Da li je tada moguce izvrsiti abortus i kolike su sanse za sterilnost? I ako nisam trudna, koje su mogucnosti zbog kojih mi kasni menstruacija?

  Srdacno Vam se zahvaljujem unapred

  #3693
  Paranoicna
  Гост

  Pritom, zaboravila sam da napomenem da sam 2. decembra radila analize urina i proteini su bili negativni. Citala sam da se u trudnoci mogu pojaviti pozitivni. Nisam tacno sigurna na osnovu cega u urinu se odredjuje trudnoca, pa zbog toga naglasavam ovo.

  #3709
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana,
  potrebno je da se javite ginekologu kako bi se uradio ultrazvuk i utvrdilo o čemu se radi. Pre toga ne bi bilo loše da uradite betaHCG iz krvi i sa tim nalazom da se javite ginekologu.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button