Početna Forum Trudnoća Mogućnost trudnoće

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 14 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5633
  Djordje Mobilni
  Учесник

  Poštovani,
  02.02 sam dobila menstruaciju. Trideset dana kasnije je došlo do braonkaste menstruacije(iscedak) koja je trajala dva dana. 40. dana sam uradila Beta-hcg iz krvi koji je pokazivao negativan rezultat ispod 1… Danas 47.og dana sam bila kod ginekologa koji je radio ultrazvuk i uzeo uzorke za papa test. Gde mi je ponovo rečeno da uradim betu, zbog sredjivanja istih testovi na sve žlezde zbog sredjivanja. Kolika je verovatnoća za trudnoću? Da li moze to biti nepravilan rad jednih od zlezda jer imam povremeno tahikardije?
  ginekoloski pregled

  #5635
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Prema betaHCG i ultrazvučnom nalazu nije u pitanju trudnoća.

  #5637
  jovana1111
  Гост

  Imala sam nezaštićeni odnos, međutim, on nije ejakulirao, pritom mi nisu bili plodni dani. Obično dobijam na 34 dana, jednom ili dvaput mi se desilo na 38. Sada je 41. dan i još uvek nisam dobila menstruaciju. Imam blage bolove u donjem delu stomaka. Radila sam test na 40. dan i bio je negativan. Da li postoji mogućnost da test nije bio validan jer sam požurila sa testiranjem?

  #5638
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Jovana,

  ukoliko je prošlo više od 2 nedelje od rizičnog odnosa – test bi trebalo da bude validan. Ukoliko nije – ponovite test kada bude vreme.

  #5643
  Maki998
  Гост

  Poštovani doktore,imam vrtoglavice i mucinu,kičma me bole i stomak kao da cu svakog trenutka dobiti,ali tek trebam da dobijem u aprila 2.4.2018 naravno imala sam odnos bez zaštite,Jel postoji mogućnost trudnoće?

  #5644
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Ukoliko ste imali odnos bez zaštite – postoji mogućnost trudnoće.

  #5645
  Djordje Mobilni
  Гост

  Poštovani, javljam se ponovo vezano za mogućnost trudnoće.kako mi je doktorica rekla uradila sam test nakon tri dana od pregleda koji je bio 20.og. U petak 23. Marta(50dan) sam odradila test iz krvi koji je pokazao negativan test <1. Danas mi je 52. Dan.od prethodne menstruacije kolika je mogućnost da sam trudna?

  #5646
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovani,

  odgovor ostaje isti.

  #6122
  Drdi .
  Учесник

  Imao sam nezasticen odnos sa devojkom i nisam ejakulirao,proslo je nesto vise od mesec ipo i devojka da je dva puta dobila od tada sve po regularnom toku i nema nikakvih simptoma ali se ja idalje plasim da moze da zatrudni jer mi je prvi put

  #6128
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Izuzetno male šanse. Ukoliko ipak sumnjate najlakše je uraditi test.

  #7098
  Dragana
  Гост

  Poštovani doktore,
  Imam hipertireozu, na terapiji sam Tiastat. Endokrinolog mi je zabranio trudnoću zbog visokih antitela, u slučaju da je ipak došlo do začeća slučajno, da li postoji način da se ipak sačuva trudnoća, da ne idem na prekid, uz redovne kontrole kod Vas i dr. Slobodanke i endokrinologa?

  #7115
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Pošovana Dragana,

  čuli smo se telefonom. Vidimo se na pregledu.

  #7819
  Ivana Zivkovic
  Учесник

  Postovani,koliko je opasno ako dodje do trudnoce ubrzo nakon abortusa,tj pre dobijanja prve menstruacije nakon intervencije?

  #8127
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Ivana,
  zavisi šta smatrate pod opasnim.

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 14 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button