Mogucnost trudnoce

Viewing 14 posts - 15 through 28 (of 70 total)
  • Author
    dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovani Vlado,

koje je Vaše pitanje?

Vlada22
    Participant

Poštovani,
    Pitanje je, kolika je mogućnost trudnoće u ovoj situaciji.
    Hvala

dr Djordje Petkovic
    Participant

Mala je verovatnoća ako je partnerka dobila menstruaciju nakon toga.

Tami92
    Participant

Pijem logest skoro godinu dana, nikad nisam zakasnila duze od 10 min. Pre dve nedelje je decko ejakulirao u mene. Sad sam zabrinuta da nisam ostala u drugom stanju, iako mi govore da je to nemoguce. Danas sam popila poslednju tabletu iz kutije, trebalo bi u petak, subotu da dobijem. Mozete li mi reci da li postoje sanse za trudnocu, iako ih uzimam redovno, i to je bio prvi i jedini put da je ejakulirao u mene?

Anja
    Participant

Postovani,
    Poslednja menstruacija kasnila mi je 12 dana (trebala sam dobiti 01.05. Ali dobila sam tek 13.05., u tom periodu radila sam dva testa bila su negativna). Menstruaciju dobijam na svakih 28-32 dana. Juce sam imala zasticeni odnos, ali kondom je ostao u meni i nismo sugurni da li je deo momkove sperme zavrsio u meni, jer veci deo je zavrsio van kad je osetio da nema kondoma. Zanima me da li mislite daima potrebe za pilulom za dan posle jer ne znam kad su mi plodni dani? Ali po kalendaru za 10ak dana bih trebala da dobijem. Hvala na odgovoru

dr Djordje Petkovic
    Participant

Ukoliko niste sigurni, uzmite pilulu.

miljana
    Guest

Poštovani doktore, imala sam polni odnos 11.06., nismo koristili zaštitu, dečko je ejakulirao van mene,ali sam ja uplašena i zabrinuta da nije slučajno u meni malo pre neo što je sve bilo izvan.. iako on kako kaže, misli da nije i da je sve bilo van, mada sam i ja ubeđena da nije.
    prema kalendaru, dani su mi bili neplodni u potpunosti. Danas bi trebalo da dobijem menstruaciju. Da li postoji šansa za trudnoćnom, veoma sam uznemirena jer nisam sigurna, hvala Vam puno unapred.

betula_pendula
    Participant

Poštovani,
    Imala sam odnos sa dečkom 31.5. i koristili smo zaštitu, kondom nije pukao, spao, niti išta. Kao i uvek pred ciklus, grudi su mi osetljive, imam blage bolove u stomaku i ponekad leđima, simptomi kao i obično pred menstruaciju. Međutim, ciklus mi kasni 3 dana. Inače mi je menstruacija redovna, doduše desi se ponekad da porani ili zakasni 2-3 dana. Da li možda sa kašnjenjem ima veze to što sam išla na epilaciju pa je možda IPL nešto poremetio, ili to što sam prvi odnos imala pre 2 meseca, ili je to samo od stresa zbog fakulteta? Ima li razloga za brigu?
    Unapred zahvalna.

dr Djordje Petkovic
    Participant

Dešava se da menstruacija kasni zbog stresa, epilacija nema veze sa ciklusom. Ipak ukoliko ne dobijete menstruaciju za neki dan uradite test na trudnoću, kako bi bili sigurni.

TinaDina
    Participant

Imala sam zasticen odnos, za 4 dana trebam dobiti. Imala sam vec jednu nezeljenu trudnocu, zato se sad plasim. Da li trebam uzeti tabletu za dan poslije?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Malo je verovatno da bi ostali trudni ali ipak postoji šansa. Uzmite tabletu za dana posle.

Mija
    Guest

Decko je ejakuirao po mom stomaku i to se razlilo po mojoj vagini, kolika je sansa da posle toga ostanem trudna? To se desilo prije 4 dana a meni je danas krenula krv (inace trebam i da dobijem menst) pa ne znam da li je to mest ili krvarenje trudnoce

dr Djordje Petkovic
    Participant

Najverovatnije menstrualno krvarenje. Za svaki slučaj uradite test na trudnoću najranije 2 nedelje nakon odnosa.

nemanja49
    Participant

Postovani,
    Imao sam nezasticen odnos sa djevojkom 07.11 tacno 16 dana posle poslednje menstruacije sto znaci da bi mogli biti plodni dani. Prvi put sam ejakulirao napolje. Drugi put je bio posle sat vremena takodje nezasticen a izmedju prvog i drugog puta je bilo oralnog zadovoljavanja i mokrio sam jednom.Drugi put uopste nisam ejakulirao samo smo prekinuli.Mene najvise brine drugi put to jest da li se kanal procistio mokrenjem posto koliko znam mokraca ne pogoduje spermi?
    Hvala puno.

Viewing 14 posts - 15 through 28 (of 70 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button