Početna › Forum › Kontracepcija i siguran seks › Mogucnost trudnoce
- This topic has 70 одговора, 29 гласова, and was last updated 1 month раније by Sara Milenkovic.
-
АуторЧланци
-
9. новембра 2017. у 11:17 #5026dr Djordje PetkovicУчесник
Poštovani Nemanja,
ne bih mogao da Vam odgovorim na pitanje, ali u svakom slučaju mogu da Vas posavetujem da ukoliko ne želite da partnerka zatrudni – potrebno je da koristite neki vid kontracepcije.
4. јула 2018. у 07:15 #6194Lana JovanovicУчесникZdravo,
Imam jedno pitanje u vezi kontracepcije, da li ukoliko ja pijem Jazz pilule, ako decko slucajno svrsi u mene ja mogu da ostanem trudna i koje su sanse. Tablete uzimam redovno vec 5 meseci!4. јула 2018. у 08:20 #6195dr Đorđe PetkovićУчесникPoštovana Lana,
ukoliko ih pravilno uzimate – šanse su male.
25. октобра 2018. у 13:47 #6880DraganaГостDobar dan ja imam 1 pitanje ja i moj suprug planiramo dete i nikako da ga dobijemo a zadnje odnose smo imali u junu prosle god da li je mogucnost da se desi trudnoca od te prosle godine iako vise nismo imali odnose molim sto pre odg hvala
25. октобра 2018. у 20:02 #6885dr Đorđe PetkovićУчесникPoštovana Dragana,
ukoliko do sada niste imali simptome trudnoće i imali redovnu menstruaciju, nije moguće.
11. новембра 2018. у 04:22 #7005makimaki007УчесникPostovani,
Koristim Logest pilule vec duze vreme. Menstruaciju u 90% slucajeva dobijam na 28, retko na 27 ili 29 dana. Iz prethodne kutije uzimala sam ih redovno, sem sto sam zaboravila da popijem poslednju pilulu u sredu, 24.10., dakle popila sam 20 umesto 21 pilule i poslednja koju sam uzela bila je bila u utorak, 23.10. Menstruaciju sam dobila u subotu, 27.10. i trajala je do noci izmedju utorka i srede (30. i 31.10.). Medjutim, imala sam nezasticen odnos prilikom kog je partner ejakulirao unutra u sredu, 31.10. misleci da sam zasticena jer jos uvek nisam shvatila da sam poslednju pilulu iz prethodne kutije preskocila. Dakle, posto je bio utorak kada sam uzela pilulu poslednji put, da li to znaci da je prvu pilulu iz sledece kutije trebalo da popijem sledece srede i da zbog toga nisam bila zasticena na dan odnosa? U cetvrtak sam u uobicajeno vreme popila dve pilule jer sam tada shvatila sta se desilo i da sam preskocila. Mozete li mi reci da li postoji sansa da sam ostala u drugom stanju i kada najranije preporucujete da uradim neki pouzdaniji test? Hvala unapred
26. децембра 2018. у 19:03 #7407jovanakУчесникPoštovani,
Interesuje me da li postoji mogućnost da zatrudnim od presemene tečnosti ukoliko nije skroz ušao u mene?
Takođe, sutradan sam popila Escapelle tabletu i u uputstvu piše da, ukoliko je menstruacija manje obilna nego inače, postoji mogućnost trudnoće, a meni je danas prvi dan menstruqcije (redovno), ali je značajno manje nego inače.27. децембра 2018. у 09:45 #7413dr Đorđe PetkovićУчесникPoštovna jovanak,
mala verovatnoća postoji. U svakom slučaju savetuje se da uradite test na trudnoću 3 nedelje nakon popijene pilule.
30. децембра 2018. у 06:20 #7430NikolaГостPostovani,
pre par dana devojka i ja smo smo zadovoljavali jedno drugo. Kada sam ja svrsio, obriosao sam ruke maramicom, a zatim i vlaznim maramicama. Da li je moguce da devojka ostane trudna ako sam posle toga ja nju zadovoljavao, a mzd deo sperme zaostao na prstima? Hvala unapred na odgovoru.31. децембра 2018. у 19:00 #7443dr Đorđe PetkovićУчесникPoštovani Nikola,
šansa je samo teorijska.
8. јануара 2019. у 17:07 #7511italiandreamsУчесникPozdrav!
Imala sam nezaštićeni odnos dva puta iste noći, popila sam Escapelle tabletu 7-8 sati nakon odnosa.
Partner nije ejakulirao u mene, a nisam ni bila u plodnim danima, ali me zanima da li ipak postoji šansa od neželjene trudnoće?
Jako sam uplašena budući da sam se prvi put upustila u ovakav odnos.25. јануара 2019. у 20:41 #7641dr Đorđe PetkovićУчесникPoštovana,
pri nezaštićenim odnosima uvek postoji mogućnost trudnoće, ona je u vašem slučaju mala. Ipak se savetuje da za svaki slučaj uradite test na trudnoću 3 nedelje nakon popijene tablete.
10. фебруара 2019. у 18:15 #7745calliopeУчесникPoštovani,
Po preporuci ginekologa već pet meseci pijem primolut nor radi regulisanja ciklusa. Znam da nisu kontracepcija. Svaki mesec od uzimanja dobijam tačno, skoro u sat. Primera radi, prestala sam da pijem u sredu, i očekivala sam menstruaciju u subotu ujutru. Računajući da je dan pred menstruaciju neplodan, u petak je partner ejakulirao u mene.
Sada je nedelja veče, ja još uvek nisam dobila, mada me bole krsta.
Da li uopšte postoji mogućnost trudniće, ili je to isključeno?18. марта 2019. у 18:21 #8120dr Đorđe PetkovićУчесникPoštovana calliope,
ukoliko sumnjate na trudnoću – uradite test.
-
АуторЧланци
- Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.