Home – Medical › Forumфорум › Kontracepcija i siguran seks › Mogucnost trudnoce
- This topic has 69 replies, 28 voices, and was last updated 1 year, 7 months ago by Sladjana Nikolic.
-
AuthorPosts
-
22. July 2020. at 23:47 #12421NikolaGuest
Imao sam zaštićen odnos sa devojkom i svrsio sam u nju i potom ga izvadio odmah.
Nisam siguran dali sam svrsio u toku odnosa u kondom ali kada san ga izvadio u kontomu je bilo mnogo malo sperme. Kolika je verovatnica da.se.izlije sperna iz kondoma?18. August 2020. at 13:59 #12864JovanaGuestDa li je istina da ako nije momak svršio u mene da ja ne mogu ostati trudna?Kolko ja znam ne može ali volim da se konsultujem sa osobljem koji je stručan za te stvari. Koju kontracepcijske tablete mogu da koristim ako koristim roacuate tablete za akne.
19. August 2020. at 00:29 #12871SasaSParticipantPoštovani,imao sam odnos sa devojkom,ali je tokom odnosa kondom pukao,osetio sam i izvadio,pritom nisam dozivio orgazam,pa me zanima da li ona moze da ostane u drugom stanju?
8. September 2020. at 21:24 #13252MazejaGuestPoštovani,
Imala sam odnos sa momkom bez zaštite u vrijeme plodnih dana. On je ejakulirao van mene za 2min otprilike nakon što smo prekinuli kontakt. Koji je procenat mogućnosti trudnoće? Da li ima nešto da se popije kako ne bi ostala trudna, ako postoji šansa. Hvala8. November 2020. at 19:07 #14339StefanGuestImao sam nezasticen odnos sa devojkom pre 20h, ejakulirao sam van nje, 2-3 sekunde nakon sto sam izvadio polni organ iz vagine. Da li postoji mogucnost za trudnocu? Trebalo bi da dobije menstr za 10 dana, ako dobije da li to znaci da nije doslo do trudnoce? Ne bismo zeleli da ostane trudna
2. December 2020. at 21:59 #16256VladoGuestPostovanje,
Spavao sam sa djevojkom od njenog poslednjeg ciklusa mozda 3-4 dana posle bez zastite, pritom je samnom izgubila nevinost, pa me zanima posto spavamo od tada svaki drugi dan i uvijek ga izvadim prije, da li je moguce da zatrudni i ako vec mjesec i vise nije imala menstruaciju odradili smo test koji je kupljen u apoteci i stajala je jedna crtica. Da li je moguce da je trudna. Hvala15. December 2020. at 09:25 #16681BojanGuestDa li se može zatrudneti ako se svrsi po vagini, ne unutar nje..
17. December 2020. at 10:25 #16759MiljanGuestPoštovani, imam pitanje jedno, da li je moguće doći do trudnoće samim trljanjem polnih organa? Iako nisam ejakulirao na spoljašnjost vagine ali nisam bas siguran u to, srdačan pozdrav..
29. December 2020. at 22:46 #17091AndjicaGuestPostovani,
Imala sam nezasticeni odnos sa deckom dva puta. Prvi put je ejakulirao u mene i odmah smo nastavili odnos, drugi put je malo ejakulirao u mene. Bio mi je poslednji plodni dan. Kolika je verovatnoca da zatrudnim ?17. March 2021. at 11:09 #18199MarijaGuestPoštovani
U subotu uveče moj dečko i ja smo imali odnos. Prvi (odnos) je bi sa zaštitom, a drugi bez. Drugi put nije ejakulirao, sada me zanima da li je moguća trudnoća ili ne?14. May 2021. at 10:30 #18565Trajka BakicParticipantDobar dan, zanima me da li mogu da zatrudni ako npr ako ja i mojpatner spavamo, i u jednom trenutku on ga izvadi pa opet stavi i svrsi u meni?
15. August 2021. at 19:11 #18655Sladjana NikolicParticipantPoštovani,
5. Avgusta sam dobila menstuaciju koja se završila 9.8. Zatim sam 13. Avgusta imala 2 zaštićena seksualna odnosa u razmaku od 1h. Partner je i pored kondoma završio izvan mene u kondom. Ali prilikom drugog odnosa primetili smo da nešto curi sa vrha kondoma i kad je partner pritisao par puta kondom delovalo je da je sperma izasla kroz njega. Za svaki slučaj posle 1h sam popila pilulu za dan posle (escapelle 1.5mg). Tabletu sam dobro podnela nisam povratila. Po menstualnom kalendaru plodni dani su trebali da mi krenu od 14.8. Da li možete da mi kažete kakve su šanse da ostanem trudna?
19. August 2021. at 21:09 #18662JelicaParticipantHitno mi je potrebna pomoc. Imala sam odnose s momkom 3 dana pre nego sto su mi poceli plodni dani, tj nisam bila u plodnim danima kad smo imali odnos. 2 puta smo imali tada nezasticeni odnos, ali nije doslo do ejakulacije. Pitala sam ga vise puta, i rekao je da stvarno nije. Da li postoji bilo kakva sansa da ostanem u drugom stanju? Jako me je strah, nisam spremna na to, i od tolikog straha pocinjem da tripujem da jesan trudna. Danas mi je treci plodni dan, i stomak mi je malo nadut, nadam se da nije od trudnoce. Heelp😩
20. August 2021. at 12:25 #18664Sladjana NikolicParticipantKod mene se ubrzo nakod uzimanja tablete pojavila nadutost stomaka i osetila sam blage grčeve. Naredni dan sam bila umorna i osetila sam promene u stomaku u vidu nadutosti, povremenog bola. Takođe tableta je kod mene prouzrokovala tvrdu stolicu koja je trajala 2 dana. Nakon 5 dana od uzimanja tablete osetila sam simptome pms-a bila sam nervozna, razdražljiva i osetila sam blagi bol u nogama i osecaj u stomaku kao kad treba da dobijem. U toku noći mi se pojavilo krvarenje slično menstualnom. Razlikuje se od normalnog ciklusa po tome sto je oskudnije. Prvo je bilo svetle boje i jedva primetno. Narednog dana je dobilo tamniju boju, kao pred kraj ciklusa. Danas mi je 7 dan od uzimanja tablete i jos imam krvarenje ali znatno slabijeg inteziteta.
Ovo mi je drugo krvarenje u toku meseca. Prvo sam imala od 5.8. do 9.8. A 18.8. mi se pojavilo krvarenje koje smatram da je prouzrokovano uzimanjem tablete. I sad ne znam da li da ovo krvarenje unesem u menstrualni kalendar koji imam na telefonu. Takođe sam zbunjena i ne znam kad da očekujem menstuaciju za naredni mesec? Ako neko znam bila bih veoma zahvalna da napise. -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.