Početna Forum Trudnoća Mogucnost trudnoce

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 15 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2400
  Micca89
  Учесник

  Postovani, imala sam nezasticen odnos sredinom oktobra. Posle tog odnosa, imala sam redovne cikluse, koji mi nisu kasnili, nego su bili tacni u dan. Dobila sam krajem oktobra, u novembru i decembru, kada je trebalo i ciklusi su mi bili uobicajno obilni, trajali su od 4-6 dana. Ono sto me buni je da sam dobila 1. januara (opet kad je trebalo) i ciklus mi je trajao samo 2 dana. Posle toga sam dobila 22. januara i ciklus mi je trajao nesto vise, oko 3 dana, ali to je opet bilo kratko i menstruacija mi je bila oskudna, kao i pocetkom meseca. Pocetkom januara sam iskoristila otprilike 4 uloska, a u sledecem ciklusu ne vise od 5. Da li postoji mogucnost da sam trudna? Za prekid trudnoce je vec kasno, a u trudnocu do skoro nisam ni sumnjala, buduci da su mi ciklusi uvek bili redovni i da mi nikada nisu kasnili, a i nisam imala nikakve simptome trudnoce. Sad bih trebala da dobijem 21. februara. Molim vas za odgovor.. Hvala unapred.

  #2404
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ukoliko ste imali redovne cikluse nakon nezaštićenog odnosa – mogućnost trudnoće je isključena.

  #2421
  Sanja81
  Учесник

  Postovani,zadnju menstruaciju sam imala 20.01.16..trajala je 7 dana…posle sam imala odnose par puta i dobila sam sledecu 24.02.16 i pojavilo se samo braon evo vec treci dan…pa me zanima da li da uradim test ili da sacekam jos malo…Ovo bi mi bila treca trudnoca ,planirana naravno..samo sto sa prve dve nije bilo ovako ili imam ili nemam menstruaciju sledeci mesec i znala sam na cemu sam…Unapred hvala…

  #2426
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Sačekajte minimum 2 nedelje nakon nezađštićenog odnosa i uradite test na trudnoću.

  #2443
  sandra1000
  Учесник

  Postovani,

  imam nekoliko nedoumica. Momak i ja smo imali nezasticen odnos dan posle menstruacije. Trebala sam da dobijem pre 10 dana i jos uvek nisam. Nemam nikakve simptome kao sto su uvek bili bol u grudima, bubuljice, oticanje. Uvek dobijam na vreme, nekad i po par dana ranije. Nikad mi nije kasnilo. Osecam neku napetost u stomaku kao da imam balon. Moktim cesto, a osecam i bol povremeno u predelu desnog jajnika, ne jak i ne uvek, nekad doseze i do bubrega pa me i on „zigne“. Test sam uradila pre nedelju dana tj. kad mi je vec kasnilo tri dana i bio je negativan. Kolike su sanse ako sam trudna to bi bi bilo mesec i nesto dana da test za trudnocu OPET bude negativan?

  #2444
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ponovite test. Javite se ginekologu kako bi se utvrdio razlog izostanka menstruacije.

  #2446
  milica92
  Учесник

  Poštovani, koristim redovno Diane 35 već dve godine. Međutim, imala sam nezaštićen odnos treći dan menstruacije. Jel postoji mogućnost za trudnoću?

  #2449
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Pošovana Milice, Diane 35 su kontraceptivne pilule koje štite od trudnoće.

  #2921
  Mervica
  Гост

  Postovani, poslednju menstruaciju sam imala 28.07 i trajala je do 03.08. Pre menstruacije sam imala nezasticen odnos ali nismo isli do kraja. Posle menstruacije samm imala vise odnosa sa ejakulacijom. Kada sam bila u 10oj nedelji trudnoce, tacno po menstruaciji 10+0, plod je bio po ultrazvuku 9+4. Da li je moguce da sam zatrudnela pre menstruacije? Hvala vam unapred na odgovoru.

  #2924
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Prema vašim podacima zatrudneli ste oko sredine avgusta.

  #2933
  Mervica
  Гост

  Znaci nije moguce da se to desilo jos 18og jula?

  #2934
  Klara
  Гост

  Zanima me dali se sperma ukloni sa ruke ako ju obrisemo vlazni
  Msramicama te kasnije operemo ruke?

  #2947
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Da.

  #12350
  ….
  Гост

  Zanima me da li je moguca trudnoca???
  Dobila sam 7 dana ranije imala kratko 3 dana,nisam imala ni bolove niti išta a inace uvek osetim dan pre kad cu dobiti i po 6, 7 dana traje obicno…
  P.s radimo na drugo detetu inace 🙂
  Zanima me sta mislite.hvala

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 15 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button