Mogucnost trudnoce

Tagged: 

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 90 total)
  • Author
    Jessika Smith
    Participant

Postovani,molim za pomoc…pocela sam da pijem prvu kutiju jazz tableta,medjutim otputovala sam i zaboravila da ponesem..propustila sam tri poslednje roze tablete…imala sam nezasticene odnose nakon prve propustene,kolika je verovatnoca da zatrudnim? Hvala unapred

dr Djordje Petkovic
    Participant

Mogućnost postoji. Ukoliko Vam izostane menstruacija uradite test na trudnoću.

Gaga
    Participant

Postovani, pijem novynette vec 8 meseci. 21.03 je bio prvi dan novog pakovanja i uzela sam tabletu u 22:30 , a 22.03. sam uzela tabletu u 21:30. nakon 3 sata imala sam odnos bez zastite , narednih dana sam uzimala tablete u 22:30 do zavrsetka pakovanja. Da li time sto sam uzela tabletu ranije sat vremena u prvoj nedelji umanjuje efikasnost tablete i postoji rizik od trudnoce? hvala

dr Djordje Petkovic
    Participant

Ne umanjuje.

Tamara
    Guest

Poštovani, zanima me da li je rizik od trudnoce za vreme ciklusa veliki i da li je u redu popiti “pilulu za dan posle” za vreme ciklusa? Unapred hvala

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana Tamara, ukoliko su ciklusi redovni verovatnoća nije velika. Na Vama je da odlučite da čete popiti ili ne.

Nina
    Guest

Postovani,
    pijem pilule Midiana vec godinu i 5 meseci. Ovog meseca jednu sam popila sa nekoliko sati zakasnjenja, ali sam mensturaciju dobila normalno 4.dana pauze kao i uvek.
    Zanima me da li postoji mogucnost nezeljene trudnoce, ako sam redovno pila pilule, a imala sam nezasticen odnos prvog dana pauze?
    Hvala unapred na odgovoru

dr Djordje Petkovic
    Participant

Trebalo bi da ste zaštićeni. Nekoliko sati zakašnjenja ne pravi razliku.

Iris
    Participant

Pijem antibebi pilule-jeanine, pocela sam drugu kutiju, juce popila drugu tabletu iz druge kutije I posle imala odnos sa deckom, nismo sigurni da li je nesto semene tecnosti zavrsilo u meni, da li sam zasticena od trudnoce ili treba da brinem?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Trebalo bi da ste zaštićeni.

Iris
    Guest

Da li bih smela popiti pilulu za dan posle iako veec pijem kontracepciju, da li to remeti hormone I zastitu kontracepcije koju pijem..ima li to uticaja?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Ne.

Marija
    Guest

Postovani,da li mozete da mi odgovorite ,vezano za kontraceptivne pilule,da li su stetne i koliko? Nisam nikad pila,htela vih da pocnem… Moj ginekolog me naplasio i naveo mnogo nezeljenih efekata,i on je za to da ugradim spiralu,ja sam skepticna po pitanju toga,jer i ona moze imati nezeljene efekte,individualno od zene do zene,ali on to vidi kao najbolje resenje… Mozete li da mi kazete Vase misljenje,i neki savet koje pilule i da li da uzmam? Jer sam pre za oralne kontraceptive.. Uapred HVALA..

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana Marija, Vaš ginekolog ima najbolji uvid u Vaše stanje. Potrebno je da se javite na konsultaciju kako bi se odredio najbolji vid kontracepcije za Vas.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 90 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button