Mogucnost trudnoce

Tagged: 

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 90 total)
 • Author
  Posts
 • #3787
  Jessika Smith
  Participant

  Postovani,molim za pomoc…pocela sam da pijem prvu kutiju jazz tableta,medjutim otputovala sam i zaboravila da ponesem..propustila sam tri poslednje roze tablete…imala sam nezasticene odnose nakon prve propustene,kolika je verovatnoca da zatrudnim? Hvala unapred

  #3797
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Mogućnost postoji. Ukoliko Vam izostane menstruacija uradite test na trudnoću.

  #4074
  Gaga
  Participant

  Postovani, pijem novynette vec 8 meseci. 21.03 je bio prvi dan novog pakovanja i uzela sam tabletu u 22:30 , a 22.03. sam uzela tabletu u 21:30. nakon 3 sata imala sam odnos bez zastite , narednih dana sam uzimala tablete u 22:30 do zavrsetka pakovanja. Da li time sto sam uzela tabletu ranije sat vremena u prvoj nedelji umanjuje efikasnost tablete i postoji rizik od trudnoce? hvala

  #4079
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Ne umanjuje.

  #4097
  Tamara
  Guest

  Poštovani, zanima me da li je rizik od trudnoce za vreme ciklusa veliki i da li je u redu popiti “pilulu za dan posle” za vreme ciklusa? Unapred hvala

  #4101
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Poštovana Tamara, ukoliko su ciklusi redovni verovatnoća nije velika. Na Vama je da odlučite da čete popiti ili ne.

  #4652
  Nina
  Guest

  Postovani,
  pijem pilule Midiana vec godinu i 5 meseci. Ovog meseca jednu sam popila sa nekoliko sati zakasnjenja, ali sam mensturaciju dobila normalno 4.dana pauze kao i uvek.
  Zanima me da li postoji mogucnost nezeljene trudnoce, ako sam redovno pila pilule, a imala sam nezasticen odnos prvog dana pauze?
  Hvala unapred na odgovoru

  #4694
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Trebalo bi da ste zaštićeni. Nekoliko sati zakašnjenja ne pravi razliku.

  #4738
  Iris
  Participant

  Pijem antibebi pilule-jeanine, pocela sam drugu kutiju, juce popila drugu tabletu iz druge kutije I posle imala odnos sa deckom, nismo sigurni da li je nesto semene tecnosti zavrsilo u meni, da li sam zasticena od trudnoce ili treba da brinem?

  #4741
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Trebalo bi da ste zaštićeni.

  #4745
  Iris
  Guest

  Da li bih smela popiti pilulu za dan posle iako veec pijem kontracepciju, da li to remeti hormone I zastitu kontracepcije koju pijem..ima li to uticaja?

  #4753
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Ne.

  #4764
  Marija
  Guest

  Postovani,da li mozete da mi odgovorite ,vezano za kontraceptivne pilule,da li su stetne i koliko? Nisam nikad pila,htela vih da pocnem… Moj ginekolog me naplasio i naveo mnogo nezeljenih efekata,i on je za to da ugradim spiralu,ja sam skepticna po pitanju toga,jer i ona moze imati nezeljene efekte,individualno od zene do zene,ali on to vidi kao najbolje resenje… Mozete li da mi kazete Vase misljenje,i neki savet koje pilule i da li da uzmam? Jer sam pre za oralne kontraceptive.. Uapred HVALA..

  #4765
  dr Djordje Petkovic
  Participant

  Poštovana Marija, Vaš ginekolog ima najbolji uvid u Vaše stanje. Potrebno je da se javite na konsultaciju kako bi se odredio najbolji vid kontracepcije za Vas.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 90 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button