Home – Medical › Forumфорум › Kontracepcija i siguran seks › Mogucnost trudnoce
Tagged: Da
- This topic has 89 replies, 22 voices, and was last updated 1 year, 10 months ago by Sanja Andric.
-
AuthorPosts
-
16. September 2017. at 13:31 #4784Nermina JahićParticipant
Lijep pozdrav. Menstruaciju sam dobila 20.08. i završila je 24.08. U petak odnosno 25.08. sam imala odnos, i kondom je pukao. Jedan dio sperme je završio u meni. Odmah sam ustala, mokrila i oprala se. U roku pola sata sam popila i tabletu ellaOne. Pročitala sam da je uspješna u 98% slučajeva. Kako mi ciklus traje 30 dana, menstruaciju očekujem tek 19.09. Ali sam na nagovor uradila test 08.09. i bio je negativan (mada sam mišljenja da nije sigurno, mislim da je rano da bi test bilo šta pokazao). Svakako da ću sačekati menstruaciju i ponovo uraditi test, ali bih voljela čuti Vaše mišljenje, koja je mogućnost da ostanem u drugom stanju?
Unaprijed hvala.17. September 2017. at 13:12 #4787dr Djordje PetkovicParticipantKao što ste napisali – verovatnoća je ta koja je navedena u uputstvu za ellaOne.
23. September 2017. at 08:56 #4806IrisGuestPostovani,
U toku sam pijenja druge kutije jeanine, decko I ja smo imali nezasticen odnos, ejakulacija nije bila u meni, zatim smo posle nekoliko vremena opet imali nezasticen odnos, a znam da u muskom polnom organu ostaje semena tecnost, da li sam zasticena od trudnoce ako redovno pijem tablete? Pozdrav24. September 2017. at 11:52 #4807dr Djordje PetkovicParticipantJeste.
24. September 2017. at 17:21 #4810AleksaParticipantPostovani,
Devojka je koristila tablete logest mesec i po dana, i u toku druge kutije zaboravila je da popije 3 tablete i tada je dobila menstruaciju. Osmog dana posle prve propustene tablete pocela je sa novom kutijom, a sutra dan smo imali nezasticen odnos.
Zanima me da li je potrebno da uzme tabletu za dan posle ili ce logest spreciti mogucu trudnocu?
Pozdrav.- This reply was modified 5 years, 6 months ago by Aleksa.
24. September 2017. at 20:24 #4812dr Djordje PetkovicParticipantKako bi smanjili šansu može da uzme pilulu za dan posle.
30. September 2017. at 07:23 #4842fifiParticipantPoštovani, jako sam zabrinuta, molila bih za odgovor. Naime, tek sam pocela piti kontracepcijske pilule. Pocela sam prvi dan menstruacije (20.9,), zaboravila popiti 3. Pilulu i popila je tek nakon 24 sata. Tjedan dana nakon toga sam imala nezasticene odnose(30.9). Zanima me kolika je vjerovatnoca da sam trudna jer mi je to prvi blister. Unaprijed hvala na odgovoru.
30. September 2017. at 11:21 #4843dr Djordje PetkovicParticipantMalo verovatno ukoliko ste ih koristili nedelju dana u kontinuitetu. Za svaki slučaj ukoliko izostane menstrualni ciklus uradite test na trudnoću.
3. October 2017. at 17:20 #4852fifiParticipantPostovani, naime jucer sam nakon 12. tablete prokrvarila, ali nalik smedjem iscjetku bez primjesa svjeze krvi,(sto mi je moj ginekolog napomenuo da postoji mogucnost da se desi ukoliko je doza slaba), kao nastavak na moje ranije pitanje(#4842) sada me zanima da li to moze da bude zbog one jedne kasno popijene tablete, i da li je to krvarenje znak da nisam trudna?
Unaprijed zahvalna!3. October 2017. at 18:22 #4853dr Djordje PetkovicParticipantMoguće je da se tako nešto desi u početku uzimanja pilula. To nije znak da niste trudni.
6. October 2017. at 05:38 #4867IrisGuestPostovani,
Da li ima nekog uticaja ako pijem pilule jeanine i treba da pijem antibiotik hemomicin od 500mg, da li utice na dejstvo kontracepcije ili ne?7. October 2017. at 14:45 #4870dr Djordje PetkovicParticipantNema uticaja. Ipak, ukoliko zbog Hemomicina budete povratili u periodu od 3 sata nakon uzimanja pilule, moguće je da efekat bude smanjen.
10. December 2017. at 17:22 #5104Zvezda SjajnaParticipantPostovani,
imala sam nezasticen odnos sa deckom. Dan pre toga probali smo medjutim on je bio u alkoholisanom stanju i nismo uspeli normalno imati odnos, dok je juce isto on bio pod dejstvom alkohola ali ne u tolikoj meri, imali smo odnos, on je svrsio u meni, nakon toga primetila sam tragove krvi na svom vesu i prilikom mokrenja. Poslednji ciklus mi je bio 27.11. sto znaci da su mi dani plodni. Da li bi bilo dobro popiti tabletu za dan posle oboje smo neodlucni po pitanju trudnoce mada nam je jo s uvek rano26. December 2017. at 06:39 #5120IrisGuestPostovani, pijem Jeanine, po redu 5-ta kutija, trenutno mi je vreme pauze od 7 dana i trenutno mi je 4-ti dan menstruacije, imala sam nezasticeni odnos sa deckom, da li je moguce da ostanem trudna?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.