Mogucnost trudnoce

Tagged: 

Viewing 14 posts - 71 through 84 (of 90 total)
  • Author
    dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovani Stefane,

hvala što ste podelili iskustvo sa nama. Veliki pozdrav!

Sanja
    Guest

Postovani,pijem logest,poslednji odnos sam imala u nedelju,a poslednja tabletica logesta sam trebala da popijem u sredu,medjutim zaboravila sam,poslednju sam uzela u utorak uvece. Da li postoji mogucnost trudnoce? I da li mogu prestati da koristim logest kao kontraceptivno sredstvo?

panika
    Guest

Da li je menstruacija nakon popijene escapelle znak da je trudnoca iskljucena… nakon odnosa u kome se desilo slucano da ejakulirha u meni… nakon toga nije bilo nikakvih reakcija na tabletu vec sve najnormalnije i desio se normalan ciklus 8 dana nakon tablete onda kada je i bio planiran ciklus… escapeele sam bila primorana da popijem i pre par meseci… da li je menstruacija dovoljan znak nemoguce trudnoce jer je bila kao sv aka normalna menstruacija
    hvala puno

dr Djordje Petkovic
    Participant

@ Sanja – Malo verovatno. Ukoliko ne želit kotracepciju mozete prestati sa Logestom.

@ panika – Trebalo bi da niste trudni. Ukoliko ipak sumnjate uradite test na trudnoću.

blabla
    Participant

Poštovani,
    Počela sam da pijem Yasmin pilule za kontracepciju, prvi put, prvog dana ciklusa. Petog dana ciklusa sam imala nezaštićen odnos sa ejakulacijom. S obzirom da nije prošlo 7 dana od početka uzimanja pilula, zanima me da li bi trebalo da popijem Escapelle? Takodje me zanima da li bi to uticalo na dalje uzimanje kontraceptivnih pilula. Hvala unapred

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana,

ne savetuje se istovremeno uzimanje i pilule za dan posle i kontraceptvivnih pilula. Šansa za trudnoćom je mala 5 dan ciklusa.

Nadja Jovanovic
    Participant

Postovani, dobro vece.
    Interesuje me da li nekim slucajem test za trudnocu moze biti lazno negativan u 2. mesecu trudnoce? Naime, koristim kontraceptivne pilule godinu i po dana, zakasnim nekad sat vremena, ali nikad nisam preskocila nijednu. Dobila sam 2 menstruacije, ali se plasim da nisu lazne, i radila sam test kada bi trebalo da budem u 2. mesecu zato sto su pocele povremen mucnine, vrtoglavice, bol u jajnicima i cudno se osecam. Da li postoji mogucnost da je test lazno negativan?

dr Djordje Petkovic
    Participant

Poštovana Nađa,

nijedan test nije apsolutno siguran. Uradite betaHCG iz krvi ukoliko sumnjate na trudnoću.

Irena
    Guest

Poštovani interesuje me koje su šanse da sam trudna ukoliko smo partner i ja imali seks 9. dana ciklusa, bez zaštite, ali je on samo par puta ušao u mene i nije bio ni blizu svršavanja. Ovog meseca smo još dva puta imali odnose sa kondomom, 5. i 19. dana ciklusa i oba puta je partner svršio u mene, ali nismo primetili da je kondom pukao. Meni ciklus traje od 27 do 35 dana, kako kad, ali svaki put osećam simptome pmsa. Sada mi je 28. dan i ne osećam nikakve simptome, a pre dva dana sam primetila malo krvi na vešu, pa sam zabrinuta da to nije implantacijsko krvarenje. Takođe i sekret mi je dosta vodenast i obilan ovih dana. Kada bi trebalo da uradim test na trudnoću, da bi on dao pouzdane rezultate?

Poštovana Irena, najjednostavnije je da uradite test na trudnoću ukoliko Vam izostane menstruacija.

Aleksandra
    Guest

Poštovani, nisam nikad pre imala odnose
    Sa dečkom upražnjavam peting i nikad do sada nije bilo problema
    Naime, pre 7 dana smo se opustili i malo zaneli u petingu
    On me je dodirivao po polnom organu, malo preko rublja ali i ispod
    U jednom trenutku, otišao je do WC-a i oprao ruke posle toga pa smo nastavili peting
    Da li je moguće uneti prstima spermu u vaginu i na taj način zatrudneti? Ja se veoma plašim trudnoće pa zato i ne želim još da imam odnose jer imam strah
    U zadnjih nekoliko dana se brinem zbog toga i plašim se
    Molim vas za brz odgovor
    Hvala unapred

Poštovana Aleksandra,

malo je verovatno da dođe do trudnoće.

Ivana95
    Participant

Postovani,

Imala sam odnos 05.02, kasnije 10.02, oba puta smo koristili zastitu..Postoji li mogucnost za trudnocu, jer mi kasni 8 dana, trebalo je da dobijem 08.febrruara ?

Pozdrav

Marta Đurović
    Participant

Dobar dan, pijem kontaceptivne pilule Yasmin vec malo vise od nedelju dana.Prije 5 dana(ponedeljak) sam zaboravila da popijem tabletu, receno mi je da nastavim da uzimam redovno tablete.
    Medjutim u petak, prilikom odnosa dečko je ejakuirao u meni. Da li postoji opasnost od trudnoce? I da li ima potrebe da popijem ellaOne tabletu za jutro posle? Hvala unaprijed

Viewing 14 posts - 71 through 84 (of 90 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button