Mogucnost trudnoce

Tagged: 

Viewing 6 posts - 85 through 90 (of 90 total)
  • Author
    Tijana
    Participant

pozdrav… počela sam da pijem Diane-35 prvog dana menstruacije.. zanima me nakon koliko su djelotvorne? imala sam nezaštićene odnose odmah po završetku krvarenja, te me zanima da li je tableta djelovala tada.. hvala

Sonja
    Guest

Postovani, pocela sam sa kontracepcijim Midiana I uskoro zavrsavam prvu kutiju( tacnije ostale su mi jos 4tabletice). Uzimala sam ih uvek izmedju 20-22h. Zakasnila sam samo jednom sa uzimanjem tabletice(uzela sam je u 6h ujutru). Sinoc sam imala nezasticen odnos, pa me interesuje da li imam razloga za brigu? Da li je potrebno da uzmem pilulu za dan posle ili samo da nastavim normalno sa kontracepcijom? Inace od kako sam krenula sa tableticama imam tackasta krvarenja, znam da je to faza navikavanja na kontracepciju ali da napomenem samo.

Sandra
    Guest

Postovani, koristim yaz pilule malo vise od mjesec dana. Imala sam nezasticen odnos sa deckom i on je ejakulirao u mene. Interesuje me da li moze doci do nezeljene trudnoce? Hvala

Andrea93
    Guest

Postovani,
    Imala sam danas i pre par dana nezasticen odnos sa ejakulacijom. Pijem Jeanine pilule, ovo mi je 5.kutija i imam jos 4 pilule do kraja kutije. Inace, pijem ih redovno, samo sto sam prve kutije uzimala ujutru i popodne a poslednje dve uzimam uvece jer mi vise odgovara. Kolike su sanse da dodje do trudnoce? Opustila sam se vise zbog pilula ali do sada nikada nisam imala odnos sa ejakulacijom i jako se plasim.

ANA
    Guest

Zdravo,zanima me da li sam trudna ako mi je izostala jedna mentruacija koja mi je inace bila redovna a posle mi senastavilo normalno saam dobila menstruaciju.Inace pijem kontracepciju redovno.Nemam simtoma jedino kao da sam semalo ugojila.

Sanja Andric
    Participant

Postovani ja sam imala prvi odnos sa deckom skoro bas prvi bila sam nevina i zastitili smo se on kondom a ja jeanine pilulu ja jesam dobila menstruaciju od pilule koje pijem jeanine pilule zbog neredovnih menstruacija danasam prestala da pijem zaboravila sam nisam imala nijednog decka niti odnosa posle tog decka koji je otisao zauvek briga me za njega zanimanje jel sam trudna jer sam samo zahvaljujuci pilulu dobila menstruaciju pocecu da radim pa jedva čekam da mi javite ako sam trudna imam samo devatnaest godina skoro dvadeset pa Cu zadržati moju bebu ako sam trudna naravno to me najvise interesuje hvala vam unapred

Viewing 6 posts - 85 through 90 (of 90 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
,
Call Now Button