Početna Forum Ginekologija Nevinost i poseta ginekologu

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2624
  Milla
  Учесник

  Poštovani,

  Imam 21. godinu, nevina sam i želim to da ostanem do braka (koji ne planiram pre 30. godine).
  Iskreno, plašim se odlaska ginekologu zbog samog pregleda genitalija, jer nisam za isti spremna, međutim, želim da posetim ginekologa radi konsultacija u vezi sa promenom koju sam uočila na grudima. Naime, blizu bradavice su mi se pojavile dve kvržice veličine oko 3mm, a povremeno mi se oko nje bora koža, a nakon nekog vremena postane u redu. Interesuje me da li postoji razlog za brigu ili je ovo normalno? Ako savetujete posetu ginekologu, da li mogu da insistiram samo na pregledu grudi, a ne i genitalija?

  Unapred zahvalna,

  Mila

  #2630
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Milla, savetujem posetu ginekologu, i moguće je samo uraditi pregled grudi (preporučljivo bi bilo da se uradi i ultrazvuk grudi).

  #17120
  Simona
  Гост

  Htela sam da pitam da li moze preko ultra zvuka da se utvrdi da li je neko n3vin ili nije?

  #17238
  Nevena
  Гост

  Dobar dan, da vas pitam imam ćerku od 16 god. Rekla mi je da je možda imala odnos sa momkom i nezna da li je nevina ili da nije trudna. Imali su odnos pre par dana. Vodila sam je kod njenog doktora opšte prakse i dala nam je uput za državni dispanzer za žene. Oni nisu hteli da je prime kažu mora na neki konzilijum u bolnici. Šta da radim da bih saznala da li je još uvek nevina I da nije ostala trudna.

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button