Početna Forum Kontracepcija i siguran seks Odlaganje menstruacije kontracepcijom

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #8868
  Aleksandra996
  Учесник

  Postovani,
  Do sada nisam nikad pila kontracepcijske tablete medjutim na more idem 21.07 a treba da dobijem u periodu 22.07-24.07 pa me zanima da li bih mogla u maju (tokom ove sad menstruacije ili posle/pre) da pocnem da pijem kontracepcijske tablete u cilju odlaganja menstruacije do dolaska sa mora?
  Ukoliko je ta metoda moguca, kada bi trebalo da pocnem da pijem te tablete?
  Takodje me zanima da li ove tablete kada odloze menstruaciju takodje odloze i predmenstrualne tegobe ili se tegobe mogu javiti? I da li je rizik piti tablete na ovaj nacin tj piti toliko dugo bez pauze?

  Unapred hvala,
  Aleksandra

  #8869
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Aleksandra,

  pročitajte tekst na našem sajtu: https://www.palmoticeva.com/odlaganje-menstruacije/

  #9136
  Anab90
  Учесник

  Postovani,

  Inace dobijam menstruaciju nedjeljom, na posljednjoj placebo tableti Yaz.Ovaj mjesec sam htjela da pomjerim menstruaciju samo za jedan dan, dakle popila sam sve ruzicaste tablete i jos jednu iz novog blistera, a potom presla na bijele pilule. Zanima me da li sam zasticena i dalje od trudnoce (pijem Yaz nekoliko godina bez pauze) i da li poslije pauze nastavljam redovno novi blister?
  Unaprijed hvala.

  #9183
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Anabela,

  zaštićeni ste ukoliko rednovno nastavite da pijete pilule iz novog blistera.

  #10518
  Ana
  Гост

  Poštovani,

  pijem Daylette 5 meseci i zanima me koja je procedura za odlaganje menstruacije? Naime, u peridou kada sam na odmoru treba da mi počne ciklus, pa me zanima da li nakon popijene poslednje aktivne tablete iz blistera treba da preskočim neaktivne, načnem novi blister i popijem iz njega onoliko aktivnih tableta koliko dana želim da odložim menstruaciju pa nakon toga da popijem neaktivne ili treba da popijem novi blister do kraja?

  Hvala Vam unapred!

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button