Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5067
  Zena
  Учесник

  Postovani, pocela sam sa uzimanjem logest tableta, ali greskom sam pocela od pocetka table, odnosno od ponedeljla, a ne od realnog prvog dana moje menstruacije. Da li to znaci da nisam zasticena? Da li da nastavim da pijem tablete po redu ili da prekinem sa uzimanjem do sledeceg ciklusa?

  #5078
  jocka91
  Учесник

  Postovani,
  zelela bih da pocnem sa koriscenjem kontraceptivnih pilula. Mozete li mi reci koje sve preglede treba da obavim, pored ultrazvuka dojki, da bi mi ginekolog preporucio pilule koje mi odgovaraju?
  Hvala unapred

  #5089
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  @Zena – niste zaštićeni prvih 7 dana – nadalje bi trebalo da bude sve u redu.


  @jocka91
  – potrebno je da se javite ginekologu kako bi Vam preporučio kontraceptivne pilule.

  #5099
  Walawa
  Учесник

  Postovani, zanima me da li devojke sa viskom kilograma mogu da koriste kontraceptivne pilule? Procitala sam da ne, jer je povecana sansa za trombozu, zanima me da li je to tacno?

  #5102
  Aleksandra
  Гост

  Postovani, imam jedno pitanje. Sinoc sam imala drugi odnos, nakon prvog koji je bio pre dve nedelje. U medjuvremenu sam imala ciklus i krenula da pijem Yaz pilule, po preporuci svog ginekologa. Juce je bio sedmi dan ciklusa i sedma Yaz pilula. Zanima me da li postoji rizik od trudnoce, posto nismo koristili drugu zastitu?

  #5127
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  @Walawa – Poštovana Walawa, postoje kontraceptivi koje mogu da koriste devojke sa viškom kilograma. U svakom slučaju preporuka je da se prvo konsultujete sa ginekologom i endokrinologom koji Vam mogu preporučiti odgovarajuće pilule.


  @Aleksandra
  – Nakon 7 dana korišćenja pilula nastupa zaštita.

Гледање 1 чланака - 1 до 6 (од 6 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button