Početna Forum Plodni dani Plodni dani

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 34 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #2355
  Dragana
  Гост

  Poštovani,
  da li postoji mogućnost trudnoce, ako je u toku vise odnosa zaredom dolazilo do tzv. prekidanja snošaja i ejakulacijom van zene? Posle tuširanja, odnosi se ponavljali i sve tako….bez uriniranja partnera. Prekidanje odnosa je uvek bilo u pravom smislu sekundu pre ejakulacije. Da li u drugom, trecem odnosu preejakulat ima spreme i postoji li mogućnos za trudnocu, ako su takvi odnosi bili u periodu plodnih dana, odnosno u period od 12. do 16. dana od prvog dana poslednjeg ciklusa, koji je uvek na 28. dan?
  Unapred, hvala.

  #2356
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Dragana,
  mogućnost trudnoće postoji. Prekidanje odnosa je jako nesigurna metoda kontracepcije. Ukoliko Vam bude kasnila menstruacija – uradite test na trudnoću.

  #2683
  Jana
  Гост

  Postovani poslednja menstruacija mi je bila 26.6.2016. Ocekivala sam da cu dobiti 26.7.2016. ili uz par dana kasnjenja (5,6 okvirno) posto su mi ove godine ciklusi duzine ok 34-37. Odnose nisam imala sem jednom 29.7.2016, bio je nezasticen u vidu prekinutog snosaja ali to mi je bio vec 34. dan menstracijskog ciklusa pa sam mislila da nije plodan jer mi je u tom trenutku vec menstruacija kasnila ako se uzme da je bila 26.6 a odnos 29.7. 2016.
  Medjutim ja krvarenje jos nisam dobila, zaradila sam samo urinarnu infekciju i neku sukrvicu jednom na papiru.
  Interesuje me da li je moguca trudnoca tj da li postoji sansa da je taj 34. dan bio plodan?
  pozdrav i hvala

  #2693
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Jana, izvinite na zakasnelom odgovoru (bio sam na odmoru). Prošlo je više od 2 nedelje nakon odnosa tako da već možete uraditi test na trudnoću ukoliko u međuvremenu niste dobili menstruaciju.

  #2920
  cacanka
  Учесник

  Poštovani, sinoć i jutros sam imala nezaštićene odnose sa dečkom, a to je prelazak iz 2 u 3 dan menstruacije, koja je inače redovna i traje 6 dana. Razmišljam se da li da pijem pilulu za dan posle, ili su šanse male da sam ostala u drugom stanju? Jako mi je hitan odgovor zbog tablete!

  #2923
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Male su šanse da ostanete trudni u tom periodu.

  #4160
  Malena
  Гост

  Postovani, imala sam ne zasticeni odnos sa deckom 2 plodni dan, kasnije tog dana mi se pojavio na kratko onaj providan sekret uobicajen za ovulaciju, svrsio je van mene, ali u poslednjoj sekindi. Ciklusi su mi redovni i tacni u dan. Zanima me kolike su sanse da sam trudna?

  #4167
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Šansa postoji. Ukoliko Vam bude kasnila menstruacija uradite test na trudnoću.

  #4946
  Marinela Marušić
  Учесник

  Postovani,
  ciklusi mi traju 27-34 dana.Zadnjih 6 ciklusa:28,31,31,27,32,34 dana. Partner i ja smo imali spolni odnos pri kojem se dogodila ejakuacija u rodnicu 12.dan ciklusa. Sto mislite jel moguca trudnoca i moze li to spadati u plodne dane?

  #4948
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Moguća je trudnoća. Ukoliko Vam bude kasnio ciklus – uradite test na trudnoću.

  #4968
  tanjal
  Учесник

  Postovani,
  Imam redovan ciklus (28dana).1o.09. sam imala odnos,zatim i 14.09. Zatim sam bila na izuzetno napornom putovanju u trajanju od 10 dana i 20.09.kad sam ocekivala menstruaciju,imala sam braonkast gust iscjedak.09.10.sam se javila ginekologu i na pregledu(opipavanjem grlica zatim ultrazvucno) je ustanovljeno da nije trudnoca.Endometrijum je bio zadebljan i receno mi je da ocekujem menstruaciju za nesto vise od 20ak dana.Osjecam bol u grudima,pritisak u donjem stomaku medjutim nisam jos uvek dobila.Da li je moguca trudnoca?

  #4971
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana tanjal,

  najjednostavnije je uradite test na trudnoću.

  #5476
  Aleks111
  Учесник

  Poštovani,
  u prethodnih 4meseca popila sam tri tabelte za dan posle ( što je i katostrafalno )… Poslednja menstruacija mi je bila 05.02.2018, po kalkulator koji računa plodne dane oni su bili pre 2-3dana. Pošto mi nije bila redovna menstruacija ni nakon tih tabela, niti pre nego što sam ih popila. Uglavnom je uvek bilo različito. Da li postoji šansa pošto je došlo do ejakulacije ili ne?

  #5481
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana,

  na to pitanje Vam ne možemo odgovoriti ukoliko su neredovne menstruacije.

Гледање 1 чланака - 1 до 14 (од 34 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button