Početna Forum Kontracepcija i siguran seks Početak uzimanja Logest tableta pre menstruacije

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #11468
  Elmaso
  Учесник

  Postovani imam 26godina.ciklusi su mi obično oko 28-og dana plus minus 1-2.Dobila sam Logest tablete koje sam trebala početi piti prvog dana ciklusa. Medjutim 31.marta (28.og dana ciklusa) ujutru sam primetila fleku( i ranije su mi se dešavale te fleke obicno oko 20.ili 21.dana ciklusa nakon čega sam redovno dobijala posle nedelju dana). Ističem da sam ranijih dana imala uobičajene pms simptome.
  Popila sam to jutro prvu tabletu. Medjutim to izgleda nije bila menstruacije nego samo fleka posto se na tome i završilo.

  Znaci 28.dana ciklusa sam počela da pijem Logest misleći da sam dobila, a u stvari sve se završilo na toj fleki.
  Nastavila sam da pijem redovno kutiju taj mesec.
  Poslednju pilulu sam popila 20.aprila…23aprila sam dobila menstruacije koja je trajala oko 4dana… 28.aprila sam započela novu kutiju.
  Interesuje me da li sam zaštićena obzirom da nisam lepo otpočela prvu kutiju budući da sam se prevarila oko menstruacije, a u stavri je samo 28.dana bila fleka? Da li da i dalje nastavim kao što i treba 21/7 ili zbog lošeg starta moram neku pauzu?

  I zanima me budući da su Logest najslabije pilule na tržištu kako su se pokazale iz Vašeg ugla da li imaju dobro kontracepcijsko dejstvo iako su napominjem najslabije.
  Hvala unapred

Гледање 1 чланка (од 1 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button