Početna Forum Ginekologija Potrebno mi je vase misljenje

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5553
  Nina
  Учесник

  Sumnjam na trudnocu. Imam ne zasticene odnose sa dugogodisnjim partnerom i ne pazimo mnogo u poslednje vreme. Ovog meseca mi ciklus kasni 4.dana, sutra ce biti peti. Oboje sumnjamo na trudnocu. Proslog meseca sam dobila menstruaciju 1. Simptomi koje sad osecam su slicni kao i oni koje osecam u pms-u, natekle grudi, bol u krstima i stomaku, takodje je prisutan i sekret. Novina je to sto u toku celog dana osecam blagu mucninu. Uradila sam prvi test nakon 10 dana od nezasticenog odnosa, bio je negativan, test sam radila u popodnevnim satima, drugi test sam uradila danas takodje u popodnevnim satima, takodje su rezultati bili negativni. Sad ne znam sta da mislim. Ni jedan test nisam uradila sa prvim jutarnjim urinom. Da li to ima nekakve veze kada se test radi?

  #5554
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Nina,

  Test možete uraditi najranije 2 nedelje od nezaštićenog odnosa. Test se radi prvim jutrarnjim urinom ili betaHCG iz krvi.

  #5598
  Simke
  Гост

  I meni je potrebno misjenje ali drugog tipa. Imam 31 godinu, udata sam, ali imam jak strah od trudnoce i meterinstva, mislim da mi je sve gore, kako vreme prolazi.

  #5605
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana,

  koje je Vaše pitanje?

Гледање 1 чланка - 1 до 4 (од 4 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button