Poštovani,
Pijem Jeanine pilule skoro 3 godine i zelela bih da pretanem. Vremenom su mi grudi porasle za 2 korpe, ali i bradavice tj. areole sto mi veoma smeta. Da li ce se one smanjiti po prestanku uzimanja tableta?
Pozdrav. Pila sam Logest pilule za kontracepciju dve kutije i nacela trecu. Zanima me da li je moguce ostati u drugom stanju odmah po prestajanju uzimanja pilula u sred kutije a nastavim da imam nezasticene odnose?
Hvala na odgovoru
Devojka je posle 7 meseci uzimanja pilula prestala da ih pije ali nije popila zadnje 4 tablete pune ne racunajuci ove prazne i kasni joj vise od 10 dana? Jel moguca trudnoca ili je to normalno? Molim vas misljenje?
Postovani,
pocela sam da pijem logest prvi put pre sest dana (cetvrtog dana menstruacije). Nakon seste pilule sam imala rizican odnos. Da li treba da popijem pilulu za dan posle iako pijem logest ili sam zasticena.
Pozdrav
Poštovani prestala sam sa tabletama posle 2 godine korišćenja na kraju kutije(dobila sam normalno menstiraciju na kraju kutije a kada je trebalo da poncnem novu nisam) menstruacija je gotova normalno ali tragovi na vešu nisu uobičajni nego kao da postoje još uvek tragovi krvi(jako malo) osecam se odlicno nista me ne boli. Da li ima razloga za brigu?
Ako je i ovo bitno nisam seksualno aktivna vec dugo?
Poštovani , želela bih da pitam posto pijem pilule 3. dan sada i postoji mogucnost da prestanem da ih pijem zbog odnosa s deckom. Da li cu ja moci u nekom period recimo za 3-4 meseca opet da krenem sa korišćenjem pilula,da li je to preporucljivo?