Početna Forum Kontracepcija i siguran seks Promena pilula

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #5841
  gazela
  Учесник

  Poštovani,

  Imam 40 godina, nepušač, zdravih životnih navika, normalne telesne težine. Godinama koristim Logest pilule koje inače dobro podnosim, interesuje me da li bih mogla da predjem na Jeanine pilule prvenstveno zbog svog kozmetskog efekta koje imaju s obzirom da imam jako masnu kožu?
  Unapred zahvaljujem na odgovoru.

  #5842
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana gazela,

  s obzirom da Vam logest odgovara, ne bi savetovali da prelazite na druge pilule koje Vam možda neće odgovoarati.

  #6789
  anavojka
  Учесник

  Poštovani,

  imam 35 godina, koristim Yasmin unazad 5 godina, u poslednjih godinu dana i više javile su se tegobe u vidu suvoće vagine, bolnih odnosa, svraba. Bila sam više puta na pregledima zbog ovih tegoba i nalazi su uvek uredni, radila sam briseve koji su bili uredni, koristila razne vrste propisanih vaginaleta i krema i ništa nije pomoglo. Da li je moguće da Drospirenon izaziva ova neželjena dejsta leka? Da li bi promena tableta ublažila ili rešila tegobe?

  Unapred zahvalna.

  Srdačan pozdrav.

  #6809
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana,

  potrebno je da se javite ginekologu kako bi se dogovorili o eventualnom prestanku uzimanja pilula na neko vreme a zatim eventualno uraditi hormonski status (ukoliko uzrok Vaših tegova nije nađen).

  #9870
  Marina
  Гост

  Do sada sam koristila pilule Logest a sada sam presla na Microgynon, ali nisam odmah pocela nakon zavrsenog pakovanja Logesta nego sam pravila pauzu od 7 dana. Zanima me da li je nivo zastite isti s obzirom da sam pogresno uzela pilule? Hvala unapred

Гледање 1 чланака - 1 до 5 (од 5 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button