Početna Forum Ginekologija rani spontani

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4165
  smaracica
  Учесник

  postovani, imala sam spontani pobacaj pre 10 dana. Kasnilo mi je deset dana i otisla sam na pregled, gde se video samo mali mesak od 4mm, a beta je bila 1000.
  istog dana sam dobila bolove i kao da sam dobila najmormalniju menstruaciju, nista previse obilno. odmah sam otisla na vaginalni uz gde je ustanovljeno da meska vise nema i da dodjem na kontrolu kad stane krvarenje. To sam i ucinila posle 5 dana, i sve je ok, endometrijum 4.7 mm, nema krvarenja itd.
  tada me je doktorka pitala da li sam uzimala neke lekove posle spontanog i kako sam rekla da mi niko nije ni prepisao, rekla je da uzmem Dovicin preventivno 5 dana. mene zanima da li su moguce infkcije kao posledica prirodnog spontanog? ja bakterija nisam imala jer sam radila bris pre trudnoce, i bila je samo kandida.
  koje analize treba napraviti kad se izgubi trudnoca ovako rano? kao sto sam rekla, pre trudnoce sam radila sve briseve, hlamidija, urea, miko, cb, vb i ok je. radila sam hormone i antitela stitnjace i to je ok. radila sam urodjene trombofilije i to je ok. Da li muz treba nesto da odradi? on je pre godinu imao prostatitis akutni, da li to moze biti uzrok ovom spontanom. posle toga je kontrolisao spermogram i bilo je ok.

  #4173
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poslušajte Vašu doktorku.

  #4176
  smaracica
  Гост

  Hvala na iscrpnom odgovoru. Jako ste mi pomogli.

Гледање 1 чланка - 1 до 3 (од 3 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button