Home – Medical › Forumфорум › Ginekologija › Smedj iscedak nakon menstruacije
Tagged: Zabrinuta :(
- This topic has 73 replies, 18 voices, and was last updated 2 years, 1 month ago by dr Đorđe Petković.
-
AuthorPosts
-
19. February 2018. at 22:28 #5473dr Djordje PetkovicParticipant
Poštovana Tanja, nalazi koje ste poslali ne upućuju na menopauzu.
@Miljana – javite se urologu zbog mokrenja, što se tiče braonkastog krvarenja – poslušajte Vašeg doktora.13. April 2018. at 21:19 #5706VanjaGuestPostovani,do januara sam imala redovne i uredne cikluse i prepoznatljivu ovulaciju. Onda su krenuli problemi, nemam ovulaciju vec mesecima, ciklus mi je jedan mesec 23 pa sledeci 30 dana. Zbog cega nikako ne mogu da izvrsim pregled!
Proslog meseca se pojavila ovulacija konacno ali i taj braon iscedak, koje je bio prisutan ceo mesec do menstruacije ali svakog drugog dana! Ovaj mesec se pojavio iscedak 7 dana posle menstruacije i evo traje vec 6 dana, i svaki dan ga je sve vise. Da li moze da se radi pregled nezavisno od izcedka? U ponedeljak imam zakazan pregled u Vasoj klinici, da li moram da ga otkazem ako opet dobijem pre vremena? I da li bih ga platila ukoliko dodjem samo na razgovor sa mojom doktorkom?16. April 2018. at 09:11 #5708dr Đorđe PetkovićParticipantPoštovana Vanja,
moguće je uraditi pregled bez obzira da li imate iscedak ili ne.
13. May 2018. at 13:28 #5870snezana cepicParticipantPostovani imam 26 godina i imala sam 4 poroda menstruacije su redovne i normalne. Dva dana nakon zadnje menstruacije pojavio mi se braon icedak nije bilo bolova niti ista slicno.Da li je to normalno posto mi se do sada to nije desavalo.
15. May 2018. at 20:58 #5884dr Đorđe PetkovićParticipantNajverovatnije nije ništa značajno. Ukoliko se ponovi – javite se ginekologu.
17. May 2018. at 13:12 #5889MarinaGuestPostovani. Htela bi da vas pitam…..treba da dobijem menstruaciju za koji dan ali mi se pojavio blag braonkast trag na vesu. I kad se obrizem , bude blago braon?
17. May 2018. at 20:55 #5890dr Đorđe PetkovićParticipantPoštovana Marina, koje je Vaše pitanje?
17. May 2018. at 21:14 #5892MarijaGuestPostovani,
Poslednju menstruaciju sam imala 07.05.-12.05
Danas mi se pojavio braon iscedak koji je pracen osecajem nelagodnosti i blagog bola u donjem stomaku. Isto se desilo i proslog meseca.
Inace, imam 36 godina, dvoje dece i redovne cikluse koji traju 28-30 dana.
U poslednja dva meseca se intenzivno bavim pojacanom fizickom aktivnoscu pa me zanima da li to moze da bude uzrok ove pojave ili je ipak nesto drugo u pitanju.
Hvala na odgovoru.Pozdrav
19. May 2018. at 20:41 #5899dr Đorđe PetkovićParticipantPoštovana Marija,
moguće je. Ukoliko se ponavlja – javite se ginekologu.
12. July 2018. at 16:35 #6243Zeljka PizemParticipantPostovanje
Poslednju menstruaciju sam imala od 23.06-28.06
E sad pre 4 dana tj.16 dana nakon menstruacije mi se pojavio braon iscedak i malo malo probadanje u levom pa predje na desni jajnik,grudi su mi natecene i bolne na dodir ali kao pred men….inace pokusavamo skoro 8 meseci da zatrudnim..da li je ovo rana trudnoca u pitanju ili?19. July 2018. at 10:50 #6277dr Đorđe PetkovićParticipantPoštovana Željka,
svi rani simptomi trudnoće nisu pouzdani. Ukoliko Vam bude kasnila menstruacija – uradite test na trudnoću.
4. December 2018. at 07:12 #7205FridaJeParticipantPostovanje
20.oktobra sam imala nezasticen odnos i posle 15h popila tabletu(Dan posle) Sledeci ciklus sam dobila na vreme.Trajao je nesto krace. Drugi ciklus nakon tablete takodje na vreme, ali mi se vec dva dana nakon cikluda pojavljuje braon iscedak na maramici kada se obrisem. Da li imam razloga za brigu ?12. December 2018. at 21:59 #7278dr Đorđe PetkovićParticipantPoštovana Fridaje,
šta Vas brine?
22. December 2018. at 19:24 #7365SladjanaGuestPostovani,
2.12.samo imali nezasticen odnos, 7.12 (sredina ciklusa) se pojabio braon sekret ali samo preko dana i trajalo je do 13.12 kada se braon sekret pretvorio u redovnu menstruaciju koja traje 6 dana, i odmah posle menstruacije braon sekret se nastavio u malim kolicinama. Zanižam me da li je to nesto opasno i hitno ili je normalno s tim sto sam se porodila 2.9 i posle porodjaja sam imala dve normalne redovne menstruacije. Unapred hvala -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.