Postovani, mens.sam dobila 1og septembra uvece. Inace su mi uredne, na svakih 27-28 dana. Cetvrtak je oznacio kraj mens.Medjutim, u petak uvece i subotu ujutro pojavilo se tamna krv i smedji iscjedak.Sjutrdan me gledao na uzv ginekog trans.ultrazv isve bilo ok. U julu sam imala isto tako, pa mi je nadjena proteus u urinu. Ali posle nalazi urina su bili ok. Sta mislite daje? Nemam odnose.
Postovani 20.09 sam umesto menstruacije dobila tamnosmedju menst. koja je trajala dva dana i bila gusta poput taloga kafe… inace radimo na bebici pa me interesuje sta bi moglo to biti s obzirom da nikad mi se to nije desavalo od prve menstruacije do danas?
Postovani,
zadnju menstruaciju sam imala 18.11.(svaki 30 dana dobijam),a vec dva dana (8,9.12) primjecujem nakon seksualnog odnosa smedji iscjedak i malo sukrvice, te blage tupe bolove u donjem dijelu trbuha. Inace nemam zasticene odnose. Unaprijed hvala na odgovoru. Srdacan pozdrav.
Postovani
Primetila sam smedji iscjedak jedan dan nakon menstruacije koja je trajala 5 dana,imam i povremene bolove u stomaku od tada.Ne koristim nikakve antibiotike i nikada nisam imala odnose.Prvi put sam ovo primetila i nisam sigurna sta je uzrok,pozdrav.