Početna Forum Plodni dani Trudna ili ne

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 10 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #8519
  Jelena
  Учесник

  Imala sam abortus18.3.Krvatila sam do 6.4.stim da sam 4.4 bas imala jako i obilno krvarenje.Prvi odnps imala 10.4.zanima me da li au bili plodni dani ili s mirom mogu da ocekujem sledevu menstruaciju?

  #8549
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Jelena,

  ukoliko sumnjate na trudnoću – najjednostavnije je da uradite test.

  #8647
  Sel Ma
  Учесник

  Teodora
  Sinoc sam imala nezasticen odnos sa deckom ali trajalo je svega 2 minuta i nije ejakulirao u meni. Da li je moguće da sam trudna ako mi je to bio prvi put, krvarila sam i nisam bila u ovulaciji?

  #8710
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Sel Ma,

  verovatnoća je mala.

  #8860
  Irina Tomovic
  Учесник

  Dobila sam 11.04. ciklus mi je trajao do 15.04. Imala sam nezaštićen odnos 29.04 i nisam popila pilulu za dan posle. 07.05. ponovo sam imala nezaštićen odnos i sutradan oko 08h popila sam pilulu za dan posle. Da li je moguće da sam zatrudnela tokom prvog nezaštićenog odnosa kada nisam popila pilulu?

  #8870
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Moguće je.

  #9192
  Natalija
  Учесник

  Poštovani,

  Poslednja menstruacija je bila 24.04.2019, zbog kašnjenja od 8 dana juce sam uradila betu gde je vrednost bila 2,16 U/L .. Da li to znaci negativan odgovor ? Posto u laboratoriji bas ništa nisu rekli… čitajući na netu i forumima da bi došla do saznanja šta znaci rezultat , s obzirom da mi je prvi put da radim Betu hcg , negde piše da je sve manje od 5 nije trudnoća , dok negde da Beta raste iz dana u dan.. Hvala unapred ..

  #9206
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana Natalija,

  odgovorili smo Vam u komentarima.

  #9748
  Ana A.
  Учесник

  Poštovani, dobar dan. Zovem se Ana i imam 17 godina. Nalazim se u strašnoj dilemi zato što nisam dovoljno informisana. Imala sam nezaštićen odnos sa svojim dečkom, pritom nije ejakulirao u meni. I sam kaže da nemamo razloga za brigu. Međutim, brine me to što čitam simptome trudnoće na internetu. A kod mene su prisutni gasovi i zatvor. Moguće da je zato što sam bila u postu, ali nisam sigurna.. Da li je moguća trudnoća ukoliko nije ejakulirao u meni? Nakon ejakulacije sam se svakako najrpije očistila, a potom istuširala. Menstruacija mi je za 10 dana, znam da je svakako najlakši način test, ali zanima me Vaše konkretno mišljenje. Kolika je šansa za trudnoćom? Hvala unaprijed. Nadam se brzom odgovoru.

  #9823
  dr Đorđe Petković
  Учесник

  Poštovana, uradite test ukoliko Vam izostane ciklus.

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 10 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button