Početna Forum Trudnoća trudnoca

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 10 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #3609
  Ana Djuric
  Учесник

  Postovani,
  zanima me da li postoji mogucnost da sam trudna i ako je test baby rapid pokazao negativno? Zadnju menstruciju sam imala cetvrtog decembra, a nezasticene odnose 23. i 25og. Bitno je da napomenem da meni ciklus traje od 32 do 35 dana, Od proslog meseca sam dobila folnu kiselinu da pijem od ginekolga,jer zelimo bebu. Nakon mesec dana upotrebe dobila sam 30ti dan. A sada 38 jos uvek nemam…radila sam sada test,negativan. Ja imam policisticne jajnike,i traje mi malo duze ciklus,ali dobijam redovno. Ne znam sta da msm,da li je moguce da je test pogresio i kada da ponovim? Kako da budem sigurna? I kako na dalje da znam kada su mi tacno plodni dani u slucaju da sada nije nista? unapred zavalna

  #3617
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Ana, uradite betaHCG iz krvi u bilo kojoj laboratoriji. Što se tiče plodnih dana pročitajte tekst na našem sajtu: Plodni dani.

  • Овај одговор је промењен 4 years, 9 months раније од стране dr Djordje Petkovic.
  #3641
  Dijana
  Гост

  Ovako,05.01 imala sam možda kritican ondos,spavala sam sa dečkom prvi put sa kondomom normalno svrsio je u kondom i nakon nekih pola sata ponovo smo krenuli samo bez kondoma,on je usao u mene nekoliko puta,naravno tu ejakulacije bilo nije. Mene brine ta sperma koja ostaje u kanalu jer sam bila u plodnim danima (ovolucija 04.01 po aplikaciji koju imam u telefonu) i posto sam jako nestrpljiva danas(13.01) otisla sam da radim betahcg,inace ciklus mi je 30 dana a menstruaciju treba da dobijem sada 18.01. Ne znam koliko ce rezultati biti pouzdani i ako mi rezultat bude negativan da li je to sigurno? Ne želim trudnocu.

  #3642
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Dijana, sačekajte najmanje 2 nedelje nakon odnosa kako bi uradili betaHCG.

  #4675
  Tanja Nikolic Siskovic
  Учесник

  Imam jedno pitanje radila sam vto pre 14 dana prva bhcg posle 12 dana 120,7 posle dva dana 170 da li je to uredu

  #4692
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana Tanja, potrebno je da se konsultujete sa ginekologom koji Vam je radio VTO.

  #4736
  Cupka
  Учесник

  Postovani,imam redovne cikluse,zadnji put imala 01.09.2017.,inace mi ciklusi traju 3-4 dana.. 07.09. imala sam nezasticen odnos..postoji li mogucnost da ostanem trudna?! Unapred hvala na odgovoru pozdrav

  #4739
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana,

  Pročitajte tekst na našem sajtu http://www.palmoticeva.com/plodni-dani/.

  #4846
  sanel
  Учесник

  Imam pitanje u vezi duzine trudnoce zadnji ciklus sam imala 10.6.2017 ciklusi su mi na 33-36dana dobijam i utvrdila sam prvom testom trudnocu 1.8 po ciklusu ispalo je da sam ulazila u 8 nedelju….a taj daan sam radila ultrazvuk da potvrdim trudnocu i po ultrazvuku sam 1.8 bila 5 nedelja i 6 dana..kako ja da vodim trudnocu mislim nedelje po ultrazvuku ili ciklusu…posto sam radila ekspertni 15.09 i poultrazvuku mi stoji da sam 11.6 dana radila sam dabel tes i rezultati su mi niski rekli su mi da moram na aminocintezu ali pre toga moram kd geneticara i to mi je zakazano 18.10. da li je to kasno da idem na razgovor ili treba ranije da idem na razgovor?Hvala unapred na odgovoru.

  #4847
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Poštovana, u ranoj trudnoći precizniji je ultrazvučni pregled. Trudnoću će Vam voditi ginekolog. Ukoliko su Vam tada zakazali znači da nije kasno (amniocenteza se obično radi između 16. i 18. nedelje trudnoće).

Гледање 1 чланака - 1 до 10 (од 10 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button