Početna Forum Trudnoća Trudnoca

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
 • Аутор
  Чланци
 • #4478
  Jelena
  Учесник

  Postovani, imam za Vas pitanje. Pijem Jazz pilule vec 7 godina. Za vreme koriscenja pilula, sam pravila pauze i svaki put dobijala na vreme do sad.
  Dobila sam poslednju menstruaciju 17.06.
  19.06. sam pocela sa novom kutijom, popila prve 4 pilule, i zbog puta na koji sam isla, zaboravila sam da ih ponesem i prestala sam da ih pijem.
  27.06. i 28.06. sam malo krvarila. Imala sam redovne odnose, samo sa zastitom prekinutog snosaja. 15.07. sam radila test i bio je negativan, a imam mucnine, s vremena na vreme povracanje i u poslednjih par dana bol i osetljivost bradavica. Jos uvek nisam dobila, pa me zanima vase misljenje.Po kom datumu racunam da sam poslednji put dobila? i da li postoji sansa za trudnocu, i da je ovaj test bio rano uradjen ili netacan? Hvala unapred.

  #4492
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Test na trudnoću uradite najranije 2 nedelje od poslednjeg rizičnog odnosa kako bi isključili trudnoću.

  #4498
  sanel
  Учесник

  Imam pitanje za trudnocu….Zadnji ciklus sam imala 10.6. danas 25.07 sam uradila test i bio je pozitivan… odnosi su bili bez zastite..koliko sam otprilike nedelja trudna?
  Doktorica mi je na godisjem do 21 avgusta pa ne mogu da saznam..
  hvala unapred

  #4499
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Prema poslednjoj menstuaciji ste u 7. nedelji trudnoće. Potrebno je da uradite ultrazvučni pregled kako bi se tačno odredila starost trudnoće.

  #4505
  sanel
  Учесник

  Ako sam 7 nedelja trudnoce Da li je dugo da cekam do semptebra na pregled kod svog lekara? ili da idem privatno da uradim ultrazvuk? Mozeteli mi reci da li se to radi ultrazvuk vaginalni i preko stomaka?

  #4509
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Bilo bi poželjno da se javite ginekologu kako bi se konstatovala normalna trudnoća. Vrstu ultrazvučnog pregleda će odrediti ginekolog koji Vas bude pregledao.

  #4641
  sanel
  Учесник

  Da li se u trudnoci sme koristiti kreme za intimnu depilaciju?

  #4647
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Ukoliko drugačije nije napisano u uputstvu – smeju.

  #4667
  -26
  Учесник

  Zadnja menstruacija mi je bila 24.07. a zavrsila se 28. ili 29.07. Posle toga, tj 11.08 sam imala ,,odnose sa deckom“ samo smo probali, koristio je zastitu, ali nije pukao himen.A vani je ejakulirao.Posle nekoliko tacnije 20, 21, 22, 23 osecala sam mucnine to je verovatno pms: osecala sam mucnine, boleo me je stomak na kratko su mi bile osetljive dojke, a dobila sam 24og tacno posle mesec dana.U pocetku je menstruacija bila slaba, a onda je jaca.Uradila sam test 24og i bio je negativan.Ima li mogucnosti da sam trudna?

  #4668
  -26
  Учесник

  Samo smo probali nije uopste pokusavao do kraja jer je mene bolelo.Samo pokusaj

  #4670
  -26
  Учесник

  A uz to sam htela da napisem da od rodjenja imam problem sa stitnom zlezdom i pijem terapiju svako jutro pre dorucka Eutirox od 150mg.Nisam ga pila 9 dana.Mozda je zbog toga?

  #4691
  dr Djordje Petkovic
  Учесник

  Malo verovatno da ste trudni. Ipak kako bi isključili trudnoću uradite test.

Гледање 1 чланака - 1 до 12 (од 12 укупно)
 • Морате бити пријављени да бисте одговорили у овој теми.
Call Now Button