Dr Slobodanka Petković

“Pacijenti dolaze često kod mene uplašeni, puni strepnje ne znajući šta ih očekuje. Znajući kako se ja osećam kada se susrećem sa nečim nepoznatim, trudim se da svoje pacijente upoznam sa svim aspektima problema zbog kog su došli, težim ka tome da to uradim na brižan, razumljiv, ali i objektivan način.

U odnosu sa pacijentima polazim od sebe, što znači da im pružam onoliko poštovanja, pažnje i razumevanja koliko bih ja volela da dobijem. Sam dolazak kod doktora nije zabavan, ali se uvek trudim da ga učinim što prijatnijim.

Ginekološki problem čini ženu nesigurnom, krhom. Ličnim odnosom sa pacijentima pokušavam dodatno da im pomognem, da ih podržim. Uživam u tome da vidim promenu u svojim pacijentima u sigurne, samopouzdane žene, snažnog duha pred kojima ne postoje granice.”
Dr sci. med. Slobodanka Petković, ginekolog-akušer

Mr sci dr med Slobodanka Petkovic Rodjena 1957 godine. Diplomira na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1982. Specijalizaciju iz ginekologije dobija 1987 godine i zavrsava sa odličnim uspehom. Radi kao šef dispanzera za žene. Magistrira na temu Carski rez i antibiotici. Završava subspecijalizaciju iz oblasti steriliteta. Završava kurseve iz kolposkopije, citologije i ultrazvuka. 1998 godine otvara privatnu ginekološku ordinaciju koja se 2003 godine premešta u centar grada i postaje Specijalistička ordinacija Palmotićeva. Udata za dr Milana Petkovića, ima dvoje dece.

,
Call Now Button